به گزارش ایسنا، علی اصغر جمعهای صبح امروز در نشست تخصصی ظرفیتهای استان سمنان در حوزه گردشگری سلامت در محل اتاق سمنان اظهار کرد: استان سمنان از ظرفیتهای متنوعی در این بخش برخوردار است و از این رو چنانچه سرمایهگذاری خوبی در این بخش صورت گیرد شاهد رونق گردشگری سلامت در استان سمنان خواهیم بود.
وی با اشاره به وجود چشمههای آبگرم ، معادن نمک و... در این استان، خاطرنشان کرد: باید بسترهای لازم برای جذب سرمایهگذار در این بخش فراهم شود.
این فعال اقتصادی با اشاره به فضای مناسب فعلی برای جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی، تصریح کرد: نخستین گام، معرفی و شناساندن ظرفیتهای استان سمنان در حوزه گردشگری سلامت است که باید این گام به خوبی و با قوت برداشته شود.
جمعهای، همکاری و همراهی دانشگاه علومپزشکی را در این بخش ضروری خواند و گفت: مزیت گردشگری سلامت در استان سمنان باید با نگرشی علمی همراه باشد.
این عضو اتاق ایران با اشاره به فراهم بودن شرایط برای جذب سرمایهگذار خارجی و اقبال سرمایهگذاران به سرمایهگذاری در ایران، اضافه کرد: بروکراسی اداری و طولانی بودن فرآیند اخذ مجوزها میتواند مشکلاتی برای سرمایهگذران و خصوصا سرمایهگذار خارجی ایجاد کند، لذا مسئولان استان باید با آسانسازی و ایجاد تسهیل در این مسیر، جذابیتهای سرمایهگذاری در استان را بالا ببرند.
وی از شفافیت در قوانین به عنوان یک مولفه مهم برای سرمایهگذار خارجی یاد کرد و گفت: فرآیند اخذ مجوزها و سنگاندازی و معطلیها در این بخش ممکن است به دلسرد کردن سرمایهگذاران بیانجامد، لذا باید در فضایی شفاف و مبتنی بر قانون در این حوزه عمل شود.
جمعهای بر استفاده از ظرفیت رسانهها در معرفی جاذبههای سرمایهگذاری این استان تاکید کرد و ادامه داد: استان سمنان ظرفیتهای زیادی در حوزه گردشگری دارد که ناشناخته مانده، لذا باید برای معرفی و شناساندن این ظرفیتها تلاش کرد و رسانهها در این بخش نقش تعیینکنندهای دارند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع ،معادن و کشاورزی سمنان با اشاره به لزوم در اولویت قرار دادن صنعت گردشگری در این استان گفت: صنعت توریسم میتواند با کمترین سرمایهگذاریها، ارزشافزوده قابلتوجهی به همراه داشته باشد. ضمن اینکه با رونق این صنعت صنایع وابسته و مرتبط و خصوصا صنایعدستی نیز رونق بسیاری میگیرند.
وی به توانمندیهای این استان در بخش صنایعدستی اشاره کرد و ادامه داد: فرشبافی و گلیمبافی، سفال و سرامیک، شیرینیها و سوغات مختلف استان، صنایعدستی مختلف و... همه و همه از صنایع وابستهای هستند که با رونق گردشگری میتوانند رونق مضاعفی گرفته و ارزشافزوده زیادی ایجاد کنند.
انتهاي پیام