به گزارش ایسنا، میثم قاسمی در جمع خبرنگاران افزود: لوح تأیید این پیوست را دبیرخانه کنوانسیون گونههای مهاجر واقع در دفتر منطقهای یونپ در بانکوک به سازمان حفاظت محیطزیست کشورمان اهدا کرد.
وی خاطرنشان کرد: پارسال مشخصات گونههای جانوری و گیاهی، تهدیدهای زیستگاه و سوابق ۱۵ سال فعالیت در جزیره شیدور برای دبیرخانه یادداشت تفاهمنامه حفاظت از لاک پشتهای دریایی در منطقه اقیانوس هند و جنوب شرق آسیا فرستاده شده بود. قاسمی اضافه کرد: دبیرخانه یادداشت تفاهمنامه حفاظت از لاک پشتهای دریایی در منطقه اقیانوس هند و جنوب شرق آسیا، زیر نظر کنوانسیون گونههای مهاجر (CMS) فعالیت میکند. معاون طبیعی اداره کل حفاظت محیطزیست هرمزگان اظهار کرد: شبکه مناطق مهم لاکپشت دریایی به منظور اجرای منسجم برنامههای حفاظتی و مدیریتی روی گونهها و معرفی مهمترین زیستگاههای اینگونه ارزشمند ایجاد شده است. قاسمی با بیان اینکه جزیره شیدور همچنین یک زیستگاه مهم برای تخمگذاری لاک پشتهای دریای پوزه عقابی و سبز است، افزود: این جزیره به علت وجود لاک پشتهای دریایی و پرندگان در سطح جهان شناخته شده است و ارزش حفاظتی بالایی دارد. وی با اشاره به اینکه جزیره شیدور به عنوان یکی از تالاب های با اهمیت بینالمللی در سال ۱۳۷۸ در کنوانسیون رامسر ثبت شده، گفت: جزیره شیدور از تودههای مرجانی تشکیل شده و مهمترین زیستگاه جوجه آوری پرستوی دریایی گونه سفید، کاکلی بزرگ، کوچک و پشت دودی در ایران است. |
پیوستن جزیره شیدور به شبکه جهانی لاکپشتهای دریایی
معاون طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: جزیره شیدور به شبکه مناطق مهم لاک پشتهای دریایی در اقیانوس هند و جنوب شرق آسیا پیوست.