علیرضا مرادی بیستونی در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگی هنری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در این باره اظهارکرد: در اینکه پدیدهای همچون ریزگردها بر تمام شئون زندگی مردم تاثیر می گذارد هیچ شکی نیست، چراکه با حیات و تنفس انسانها در ارتباط است.
وی ادامه داد: صنعت گردشگری تنها یک بعد از ابعاد زندگی انسانهاست که در مناطقی که این پدیده ریزگردها حضور دارد، دچار صدمات و لطماتی میشود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: این مسئله بسیار طبیعی است که یک خانواده یا گروه وقتی میخواهند به سفر بروند اطلاعاتی از مقصد به دست می آورند و هنگامی که ببینند در مقصد شرایط برای تنفس دشوار است، هرگز چنین مقصدی را برنمی گزینند.
مرادی بیستونی تصریح کرد: گردشگری و بازدید از محوطه های تاریخی فرهنگی همچون تاق بستان و بیستون جزو ملزومات زندگی نیست که تحت هر شرایطی انجام گیرد و وقتی هوا آلوده باشد و ریزگردها هجوم آورده باشند خانواده ها در تلاشند تا می توانند از خروج از منزل جلوگیری کنند.
وی ادامه داد: در روزهای اخیر که شاهد پدیده ریزگردها بودیم به صورت طبیعی آمار بازدید از محوطه ها و موزههای استان بسیار کاهش داشته است.
این مقام مسئول در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: این وظیفه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است که فریاد مردم این دیار را به گوش مسئولین رسانده و با تصویب قوانینی به ویژه در حوزه بین الملل درصدد مهار این پدیده برآیند.