آیتالله موسویاردبیلی گفت: بسیاری از روایات پیشوایان بر تلاش جهت تامین معاش و فعالیتهای مربوط به تامین احتیاجات زندگی انسانها تاکید دارد.
به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در دیدار دکتر رستمی؛ مدیرعامل صندوق بیمه کشاورزی ضمن تشکر جهت فعالیتهای انجام گرفته اظهار کرد: فعالیتهای شما، فعالیتهای مفید و خوبی است و بسیاری از روایات پیشوایان ما تاکید بر تلاش جهت تامین معاش و فعالیتهای مربوط به تامین احتیاجات زندگی انسانهاست؛ به نحوی که تلاش در این باره را عبادت به حساب آوردهاند.
وی ادامه داد: در برخی از وقایع تاریخی آمده است که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم وظیفه مهم سرپرست خانواده را تامین مایحتاج زندگی افراد تحت تکفل خود دانسته است. در روزگار پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، شخصی در مدینه باغ بسیار خوبی درست کرده بود و پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم را دعوت کرد که باغ را ببیند. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم با دیدن باغ از زحمات آن شخص تمجید کردند. باغبان به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم عرض کرد: من این باغ را به شما تقدیم میکنم. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم با تعجب فرمودند: خانواده و فرزندانت چه کنند؟ آن شخص گفت: خدا کریم است. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: خدا برای ما هم کریم است و نیازی نیست باغ را به من بدهید؛ این را بگذار برای زن و فرزندانت باشد؛ باید زندگی خانوادهات تأمین شود.
این مرجع تقلید تصریح کرد: از این نمونه وقایع و روایات در سیره پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و ائمه اطهار زیاد است که همه تاکید بر تلاش برای تامین مایحتاج زندگی انسانها و خانوادههاست و کمک به این مهم که بخشی از کار شماست کاری ارزشمند و ستودنی است.
در ابتدای این دیدار، مدیرعامل صندوق بیمه کشاورزی با ارائه گزارشی از عملکرد این صندوق گفت: صندوق بیمه کشاورزی زیرمجموعه وزارت رفاه است و روستاییان و کشاورزان و عشایر را بیمه میکند و حقوق بازنشستگی و بیمه از کارافتادگی و رسیدگی به معیشت کشاورزان و خانواده هایشان را به عهده میگیرد. در واقع این صندوق، تأمین اجتماعی مستضعفین است. تاکنون ما حدود یک میلیون و نیم خانوار را در کل کشور بیمه کردهایم. استان قم هم بر اساس آماری که ما داریم کلا 97 هزار خانوار روستایی و عشایر و کشاورز دارد که از این 19 هزار خانوار حدود 8 هزار خانوار را ما تا الان پوشش دادهایم و حدود 200 خانوار هم مستمری بگیر داریم که فوت شده و یا از کار افتاده شدهاند و خود و خانوادهشان از ما حقوق میگیرند.
انتهای پیام