معاون اجرایی مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، گفت: ایران دارای تجربه موفق دموکراتیک با زیربنای اسلامی است و به همین دلیل بیگانگان از تأثیر ایران در منطقه و دنیا هراس دارند.
سامان نیازی در گفتوگو با با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: موضع جمهوری اسلامی ایران در مسأله سوریه کاملاً مشخص است. در واقع موضع کشورمان در رابطه با سوریه پایان خشونت و کشتار، عدم هرگونه مداخله سیاسی و نظامی در سوریه، حفظ نظام حاکم موجود و ضرورت اصلاحات داخلی است.
وی ادامه داد: دخالت بیگانگان بدون درخواست دولت قانونی سوریه نامشروع و محکوم است و آن چیزی که باعث ترس و هراس دولتهای حامی تروریست میشود وجود نظام دموکراتیک ایران اسلامی است. جمهوری اسلامی ایران دارای تجربه موفق دموکراتیک با زیربنای اسلامی است و بیگانگان از تأثیر جمهوری اسلامی ایران در منطقه و دنیا هراس دارند.
معاون اجرایی مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: حضور جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات سوریه همانند خاری در چشمان رژیم آل سعود و تروریسم است. لذا طبیعی است که از جمهوری اسلامی ایران هراس داشته باشند. رژیم آل سعود کودککش با جنایتهای وحشیانه و زیر پا گذاشتن قوانین بینالمللی سعی در ایجاد آشوب هرچه بیشتر در منطقه را دارد اما مشاهده میکنیم که این رژیم روز به روز در حال منزوی و منفعل شدن است.
نیازی خاطرنشان کرد: وسعت کشور مالدیو اندازه یکی از شهرهای جمهوری اسلامی ایران هم نمیشود. حال این کشور حرف از قطع رابطه با ایران میزند و همین امر بدون شک موجب خنده و جوک رسانهای در دنیا شده است.
وی در رابطه با وزیر خارجه رژیم آل سعود، گفت: توصیه ما به عادل الجبیر این است که بر اعصاب خود مسلط باشد و رفتار عاقلانه و واقعبینانهای از خود نشان دهد. وزیر امور خارجه رژیم آل سعود گفته است که اگر در مذاکرات سوریه پیشرفت نداشته باشیم، پلان B را اجرا خواهیم کرد که منظور از پلان B، گزینه نظامی است. لذا در این راستا توصیه دیگری به وی داریم و آن اینکه به وضعیت دموکراسی و حقوق بشر در کشور خود بپردازد. همچنین پیش از هرگونه مداخله نظامی در سوریه مسأله جنایت حمله به یمن را باید پاسخگو باشد.
انتهای پیام