سمنان صاحب "جمعه بازار هنر" می‌شود

رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سمنان از اجرای طرح جمعه بازار هنر در سمنان خبر داد.

رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سمنان از اجرای طرح جمعه بازار هنر در سمنان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه سمنان، عباس دلآرام در نشست اعضای شورای مرکزی انجمن خوشنویسان سمنان با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان با تاکید بر لزوم تقویت اقتصاد هنر گفت: این بازار در فضای پیرامونی مجتمع فرهنگی هنری کومش برپا می‌شود.

وی ارائه و عرضه محصولات هنری را از اهداف راه‌اندازی جمعه بازار هنر در سمنان برشمرد و اظهار داشت: در این بازار در نظر است تولیدات هنری در بخش های سفال و سرامیک، نقاشی، عکاسی و ... تولید و عرصه شود.

دلآرام، خوشنویسی را هنری قدسی و فاخر خواند و با تقدیر از تلاش هنرمندان این عرصه خاطرنشان کرد: هنر خوشنویسی به خاطر اهمیتی که دارد نیاز به هدایت و نظارت ندارد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سمنان هم‌چنین از طرح ایجاد نگارخانه تخصصی خوشنویسی در مجتمع فرهنگی هنری کومش خبر داد و گفت: این نگارخانه به شرط این‌که همواره عرضه کننده تولیدات و پر باشد، ایجاد می‌شود.

رییس انجمن خوشنویسان سمنان نیز در این نشست، هنر خوشنویسی را به گفته برخی از مسوولان هنری کشور هنری متفاوت خواند و حمایت بیشتر از این هنر فاخر را خواستار شد.

محمدرضا سینا برگزاری همایش‌های فصلی، ساماندهی تذهیب کاران، برگزاری اردوهای مختلف، تجلیل از برخی استادان، برگزاری نمایشگاه‌های خوشنویسی، ارتباط با استادان زبده کشور، برگزاری کلاس‌های تخصصی با حضور استادان برجسته کشوری و ارائه طرح‌های شهرستانی، استانی و ملی را از برنامه‌های این انجمن در دوره مدیریت جدید برشمرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تاکید بر این‌که کار اهالی هنر را باید به خودشان واگذار کرد، گفت: داشتن استقلال، منتظر حمایت دولتی نبودن و وابسته نبودن رمز موفقیت، استمرار و ماندگاری است.

محمدرضا سوقندی بر ضرورت داشتن برنامه و برنامه‌ریزی توسط هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر تاکید کرد و گفت: هنرمندان باید خودشان برنامه‌ریزی و فعالیت کنند.

وی فرهنگ و هنر را عرصه‌ای تخصصی خواند و گفت: این عرصه نگاه حرفه‌ای نیاز دارد و نباید دچار سیاست‌زدگی و عامیانه‌زدگی شود و داشتن نگاه غیرتخصصی در این عرصه راه به جایی نمی‌برد.

سوقندی با بیان این‌که باید دخالت‌ها در این عرصه کاهش یابد، متذکر شد: حمایت، منافاتی با استقلال ندارد.

وی بر ضرورت آسیب‌شناسی در این عرصه تاکید کرد و به توسعه رسانه‌ها و فضای مجازی اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه رسانه‌ها و فضای مجازی هم فرصت و هم تهدید است.

سوقندی گفت: در عرصه هنر خوشنویسی نیز استفاده از فضای مجازی باید توسعه یابد و به سراغ قالب‌های جریان ساز برویم.

وی با بیان این‌که ایجاد حس مالکیت نیز در این عرصه تاثیرگذار است، گفت: عنصر مالکیت اصل زیربنایی توسعه است و برای احیا و توسعه در عرصه فرهنگ و هنر باید اصل مالکیت را تقویت کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: اعضا اگر انجمن را خانه خود بدانند و نسبت به آن حس مالکیت داشته باشند بهتر در فعالیت‌ها مشارکت و تلاش می‌کنند.

*عکس تزیینی است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 95022817428
  • خبرنگار :

برچسب‌ها