وضعیت محور «اردبیل - سرچم» مستعد تصادفات فوتی

فرمانده پلیس راه اردبیل گفت: در محور «اردبیل - سرچم» ایمنی کار فدای سرعت انجام کار شده است.

فرمانده پلیس راه اردبیل گفت: در محور «اردبیل - سرچم» ایمنی کار فدای سرعت انجام کار شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه اردبیل، سرهنگ «سیدحجت فتاحی» در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران افزود: علت افتتاح محور «اردبیل - سرچم» برای کوتاه کردن فاصله استان از مرکز بود، اما محور سرچم باعث کوتاهی عمر انسان‌ها شد.

وی با بیان این‌که این محور ایمنی خاصی ندارد، خاطرنشان کرد: علت اصلی تصادفات در این محور کامیون‌هاست که از تونل 11 و 12 تا انتهای محور امکانات و نور کافی وجود دارد که یکی از عوامل وقوع تصادف در این منطقه است.

فرمانده پلیس راه اردبیل با بیان این‌که وضعیت محور اردبیل سرچم به‌گونه‌ای است که مستعد تصادفات فوتی است، یادآور شد: در فاصله 4 سال افتتاح این محور 35 نفر فوتی در این محور داشتیم که در فوت 25 نفر از آنها کامیون‌ها دخیل بودند بطوری‌که در این منطقه حفاظ و گاردریل بگونه‌ای زده شده که تحمل وسائل نقلیه سنگین را ندارد.

فتاحی در ادامه با بیان این‌که در سال 94 پلیس راه اردبیل در مدیریت سوانح رانندگی و کاهش تصادف منجر به فوت در رتبه نخست کشور قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در سال 93 تعداد تلفات جانی تصادف رانندگی 188 نفر بوده که این تعداد در سال 94 به 159 نفر رسیده که کاهش 15 درصدی را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: این موفقیت در حالی بدست آمده که 95 درصد ترددها و حمل و نقل در استان اردبیل زمینی بوده و تنها پنج درصد آن هوایی است.

فرمانده پلیس راه اردبیل با اشاره به پراکنش تصادف‌های منجر به فوت در جاده‌های استان اردبیل افزود: 9 درصد فوتی‌ها مربوط به محور «اردبیل - سراب»، هشت درصد مربوط به جاده «اردبیل - آستارا»، 38 درصد در جاده «اردبیل - مغان»، 27 درصد مربوط به محور «اردبیل - خلخال»، 10 درصد در محور «گرمی - بیله‌سوار» و 9 درصد مربوط به محور «مشگین‌شهر- پارس‌آباد» بوده است.

فتاحی یادآور شد: بیشترین کاهش تصادف منجر به فوت نیز مربوط به محور پارس‌آباد - مشگین‌شهر با 38 درصد است هم‌چنین محور اردبیل - مغان 30 درصد، جاده گرمی - بیله‌سوار 27 درصد و محور اردبیل - آستارا نیز 14 درصد کاهش تصادف منجر به فوت داشته است.

وی تصریح کرد: برخلاف کاهش تصادف‌ها در این محورها، در جاده اردبیل به سراب و «اردبیل - خلخال» شاهد افزایش سوانح منجر به فوت بودیم .

فرمانده پلیس راه اردبیل خاطرنشان کرد: 75.2 درصد تصادف منجر به فوت مربوط به رانندگان بومی و خودروی سواری بوده و بیشترین سوانح نیز بین ساعت 16 تا 20 شب اتفاق افتاده است.

فتاحی رانندگان را عامل اصلی تصادف رانندگی دانست و گفت : این درحالی است 37 درصد کشته‌شدگان در سوانح سرنشینان خودروها بوده‌اند که 82 درصد آن را مردان و 18 درصد آن را بانوان تشکیل داده‌اند.

وی پراکندگی سن کشته‌شدگان در تصادف‌های رانندگی بین 21 تا 40 سال برشمرد و افزود: 45 درصد سوانح نیز در محورهای اصلی رخ داده است.

فرمانده پلیس راه اردبیل با بیان این‌که واژگونی خودرو با 27 درصد بیشترین آمار سوانح رانندگی در استان اردبیل را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: خواب آلودگی و سرعت غیر مجاز از عوامل اصلی واژگونی خودروهاست.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 95022615977
  • خبرنگار :