مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر محورهای رتبه بندی خوابگاهها تعیین شده که بر اساس این رتبه بندی ها خوابگاهها به چهار رتبه مختلف تقسیم می شوند و خوابگاههایی که در رتبه B به بعد قرار بگیرند قابل سکونت برای دانشجویان نخواهند شد مگر اینکه تجهیز و بازسازی شوند.
دکتر جلال نژاد جواد در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا)، ضمن تشریح برنامه های هفته خوابگاه ها با بیان این مطلب افزود: هفته خوابگاههای دانشجویی امسال از 25 تا 31 اردیبهشت ماه همزمان در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار میشود و براساس تقویم اعلامی از سوی اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت یکسری برنامههای ستادی و دانشگاهی در دانشگاه های سراسر کشور برگزار خواهد شد.
وی در ادامه "بهبود فضای خوابگاهی" را شعار امسال هفته خوابگاهها دانست و تصریح کرد: هر یک از روزهای هفته خوابگاهها به یک اسم نامگذاری شده است که "مشارکت دانشجویی و حقوق شهروندی"، "خوابگاه پاک، دانشجو و تغذیه سالم"، "خوابگاه، دانشجو، سالم زیستی"، "سیمای مطلوب زندگی خوابگاهی، کارآفرینی و نوآوری"، "زندگی جمعی، فعالیت های فرهنگی، امید و نشاط دانشجویی" و "خوابگاه، دانشجو، مسؤلان و خیرین" از جمله عناوین نامگذاری شده برای شش روز هفته خوابگاههای امسال هستند.
دکتر نژادجواد به نقش و وظایف شهرداران خوابگاهها اشاره کرد و گفت: در برنامه عملیاتی سال95 دانشگاههای علوم پزشکی، پیشبینی فعالیت 80 شهردار در 80 خوابگاه صورت گرفت. هیات امنای دانشگاهها این برنامه را تصویب کردند قرار شد در دانشگاههای بزرگ دو شهردار و در دانشگاههای کوچک یک شهردار مسئولیت امور خوابگاهها رابرعهده بگیرند.
وی با بیان اینکه شهرداران نقش مدیر داخلی خوابگاهها را ایفا می کنند اظهار کرد: بیشتر فعالیت شهرداران در حوزه دانشجویی به خصوص امور رفاهی و صنفی خواهند بود. اگر چه به زودی دستورالعمل وظایف آنها نیز تدوین و اعلام خواهد شد.
دکتر نژادجواد در پایان اضافه کرد: شهرداران خوابگاهها باید به بدنه اجرایی دانشگاه لینک شده و تعامل خود را با مسؤلان دانشگاه تقویت کنند. وزارت بهداشت نیز در این مسیر آنها را حمایت خواهد کرد.
انتهای پیام