مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با تأکید بر ضرورت تأمین سلامت عمومی جامعه، گفت: نشانگرهای تغذیهای، حامی سلامت مصرفکنندگان هستند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه یزد، دکتر «رضا مورکیان» با اشاره به نقش موثر چهار فاکتور قندهای ساده، چربیها، نمک و اسیدهای چرب ترانس در بروز بیماریهای قلبی و عروقی، اظهار کرد: درج نشانگرهای رنگی تغذیهای روی مواد غذایی بهعنوان حامیان سلامت مصرفکنندگان، بیان ضرورت آگاهی اقشار مختلف جامعه از نحوه مصرف صحیح است.
وی در ادامه آگاهسازی عمومی در خصوص نحوه و میزان مصرف هر کدام از عوامل موثر در بروز بیماریهای قلبی و عروقی را ضروری دانست و گفت: با درج نشانگرهای تغذیهای روی موادغذایی تولید شده، همه مصرفکنندگان فارغ از سن و سطح سواد میتوانند در خصوص مصرف یا مصرف نکردن ماده غذایی، اطلاعات لازم را با توجه یه شرایط جسمی خود کسب کنند.
مورکیان راجع به مفهوم رنگهای نشانگرهای تغذیهای با بیان اینکه رنگ قرمز روی هر یک از اجزاء در جدول چراغ راهنما نشاندهنده وجود اجزاء مذکور در مقادیر فراوان در آن ماده غذایی است، افزود: رنگ زرد نیز در این جدول بیانگر وجود مقادیر متوسط فاکتورهای غذایی در مواد غذایی است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد نیز با اشاره به اینکه رنگ سبز در جدول چراغ راهنما نشاندهنده وجود آن جزء در مقادیر مناسب سلامتی در ماده غذایی است، بر ضرورت توجه به جدول نشانگرهای رنگی تغذیهای در راستای تأمین سلامت عمومی و فردی جامعه تأکید کرد.
انتهای پیام