گامی در جهت تجاری‌سازی پژوهش‌های حوزه وب؛

راه‌اندازی اولین مرکز وب‌پژوهی کشور در دانشگاه علم و فرهنگ

رییس دانشگاه علم و فرهنگ با بیان این‌که اولین مرکز وب پژوهی کشور در این دانشگاه راه‌اندازی شد، گفت: این مرکز با هدف تجاری‌سازی پژوهش‌های انجام شده در حوزه وب راه‌اندازی شده و از تمامی پژوهشگران این حوزه و مقالات کارشده در زمینه وب حمایت می‌کند.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ با بیان این‌که اولین مرکز وب پژوهی کشور در این دانشگاه راه‌اندازی شد، گفت: این مرکز با هدف تجاری‌سازی پژوهش‌های انجام شده در حوزه وب راه‌اندازی شده و از تمامی پژوهشگران این حوزه و مقالات کارشده در زمینه وب حمایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار پژوهشی ایسنا، دکتر محمد ایمانی خوشخو در دومین کنفرانس وب پژوهی کشور که امروز در سالن کاظم آشتیانی برگزار شد، برپایی چنین برنامه‌هایی را زمینه‌ای برای افزایش اعتبار علمی دانشگاه دانست و افزود: دانشگاه علم و فرهنگ در مسیر نیل به دانشگاه نسل سوم و کارآفرین، توجه به نیازهای کشور و پاسخگویی به این نیازها را که وب پژوهی از جمله این نیازها است، مورد توجه ویژه قرار داده و دراین مسیر گام‌های موثری برداشته شده است؛ به طوری که برگزاری چنین کنفرانس‌هایی امروزه به اعتبار علمی دانشگاه بیش از پیش افزوده است.

وی تصریح کرد: امروزه فناوری به عنوان محور توسعه بسیاری از کشورها در نظر گرفته شده است، در این میان فناوری اطلاعات به علت حوزه وسیع کاربرد و قابلیت ایجاد ارزش افزوده فراوان در حوزه‌های مختلف اعم از اقتصادی،‌ اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و صنعتی به یک شاخه بدل شده است، به طوری که یک پیشران توسعه محسوب می‌شود.

دکتر ایمانی خوشخو به جایگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در چشم‌انداز 1404 کشور اشاره کرد و گفت: اهداف سند چشم‌انداز در خصوص ویژگی‌های جامعه ایرانی در افق 1404، از ایران اسلامی به عنوان کشوری توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه یاد می‌کند.

وی ادامه داد: در چشم‌انداز بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در 1404، دستیابی به جایگاه ممتاز ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح منطقه به عنوان نیروی پیش برنده توسعه ملی دانش پایه و فراهم کننده فرصت‌های امن و عادلانه اقتصادی – علمی و فرهنگی برای همه ایرانیان تاکید می‌شود.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ به مهمترین هدف راه‌اندازی اولین مرکز وب پژوهی کشور در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: این مرکز به منظور حمایت از ایده‌های جدید و تجاری‌سازی پژوهش‌های انجام شده در حوزه وب و حمایت از مقالاتی که جنبه کاربردی دارند، راه‌اندازی شده است.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از فعالیتهای این مرکز اتصال تمامی پژوهشگران فعال در حوزه وب پژوهی به یکدیگر است.

دکتر ایمانی خوشخو خاطرنشان کرد: از آنجا که وب به عنوان عرصه بروز و ظهور فناوری اطلاعات جایگاه ویژه‌ای در توسعه فناوری و اطلاعات دارد، امیدواریم کنفرانس وب پژوهی گامی موثر در حرکت رو به جلوی جامعه دانشگاهی به شمار رود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر محمدجواد کارگر، دبیر دومین کنفرانس وب پژوهی کشور نیز با تاکید بر این که امروزه وب به عنوان یکی از ارکان مهم زندگی بشری تبدیل شده است،‌ گفت: از دید علمی و دانشگاهی دیگر نمی‌توان وب را تنها به عنوان زیرشاخه‌ای از رشته کامپیوتر در نظر گرفت؛ بلکه دامنه گسترده آن بسیاری از علوم دیگر را نیز درنوردیده است، تا آنجا که در دنیای الکترونیک امروز وب به عنوان یک موضوع مهم بین رشته‌یی مطرح می‌شود؛ به طوری که این امر و نقش ممتاز وب در کنار ابعاد گسترده و کاربرد بین رشته‌ای آن موضوع وب پژوهی را برای این کنفرانس کلید زد.

وی در خصوص هدف از برگزاری دومین کنفرانس وب پژوهی تصریح کرد: هدف از برگزاری این کنفرانس ترویج موضوع وب پژوهی در جامعه به ویژه دانشگاه، صنعت و دولت است. وظیفه ما در کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی نشان دادن و پررنگ‌ کردن ابعاد مختلف وب پژوهی است؛ به طوری که این کنفرانس فرصتی برای هم‌اندیشی پژوهشگران و فعالان عرصه متنوع وب است تا تجارب و ایده‌های خود را در این زمینه به اشتراک بگذارند.

دکتر کارگر خاطرنشان کرد: با توجه به ابعاد گسترده وب حدود 14 محور برای این کنفرانس در نظر گرفته شد که در مجموع 130 مقاله دریافت شد؛ اما در نهایت پس از فرآیند داوری 40 مقاله به صورت شفاهی و 29 مقاله نیز به شکل پوستر در این کنفرانس ارائه می‌شود.

دبیر علمی دومین کنفرانس وب پژوهی با بیان این که خوشبختانه حرکت‌های بسیار خوبی در حوزه وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ شروع شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم با حمایت سازمان فناوری اطلاعات و با توجه به پتانسیل‌ بسیار بالای جهاد دانشگاهی که همواره پیشتاز کارهای بزرگ بوده است، بتوان موفقیت‌های بیشتری در حوزه وب پژوهی به دست آورد.

بر اساس این گزارش، در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از مهندس جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات، دکتر محمد ابویی رییس مرکز علمی سیاست‌گذاری کشور، پروفسورAmit sheth و حسین محمد پورزندی مدیر عامل بانک شهر به دلیل عملکردشان در حوزه وب پژوهی تقدیر و تشکر شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 95020804529
  • خبرنگار :