مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با اشاره به اینکه سال گذشته این هلدینگ 18.76 میلیون تولید محصولات پتروشیمی داشته است میگوید پروژههای جدید این هلدینگ به 50 میلیارد یورو سرمایه نیاز دارد.
عادل نژاد سلیم در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه حضور شرکتهای خارجی و فعالیت آنها در صنعت پتروشیمی کشور باعث نوآوری و ابتکار میشود، عنوان کرد: در حال حاضر ایران بر خلاف تحریمها در ریل توسعه قرار دارد، اما لازم است سرعت آن بیشتر شود.
وی با تاکید بر اینکه پس از برجام تقریبا تمام شرکتهای خارجی برای مذاکره و انجام فاینانس اعلام آمادگی کردهاند، تصریح کرد: ما به زودی خبر همکاری یکی از این شرکتهای خارجی را برای پروژه بزرگی اعلام میکنیم.
مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس ادامه داد: ایران مزایایی برای سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی دارد که باعث میشود با رفع مسائل تحریم بهترین جا برای سرمایهگذاری باشد.
نژاد سلیم با اشاره به اینکه در حال حاضر این هلدینگ شش میلیارد یورو پروژه در حال انجام دارد، عنوان کرد: پروژههای جدید هلدینگ خلیج فارس که قرار است با همکاری و مشارکت شرکتهای خارجی انجام شود به 50 میلیارد یورو سرمایه نیاز دارد که آن را علاوه بر منابع خارجی به فروش سهام به دست میآوریم.
وی افزود: لازم است ساختار فروش سهام در بورس به گونهای آماده این موضوع باشد.
مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس در ادامه با بیان اینکه این هلدینگ مجموعا 18.76 میلیون تن محصول پتروشیمی تولید کرده است، خاطر نشان کرد که از این بین 6.639 میلیون تن آن با ارزش 3.2 میلیارد دلار در داخل مصرف شده و 8.062 میلیون تن آن به ارزش 4.313 میلیارد دلار به خارج از کشور صادر شده است.
به گفته نژاد سلیم ارزش تمام تولیدات پتروشیمی این هلدینگ 7.6 میلیارد دلار بوده است که نسبت به سال گذشته اگرچه 1.5 میلیون تن رشد داشته است، اما به دلیل کاهش قیمتها این رشد در ارزش تولیدات به وجود نیامده است.
وی با اشاره به اجرای یک استراتژی پنج ساله از سال 1393 برای استفاده بیشتر از ظرفیت تولید خاطر نشان کرد: ما تاکنون استفاده از ظرفیت تولید خود را به 77 درصد افزایش دادیم که این میزان امسال به 85 درصد خواهد رسید.
مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس با اشاره به اینکه خوراک شرکتهای تابعه این هلدینگ بیشتر NGL است که به دلیل تحریمها و کاهش تولید نفت خوراک آنها نیز کمتر شده است، دربارهی بزرگترین مشکل صنعت پتروشیمی کشور اظهار کرد: مشکل ما این است که باید مدیریت توسعه داشته باشیم و برای ارتباط جهانی موانع پیشرو را برداریم.
نژاد سلیم افزود: همچنین ما به دلیل تحریمها اگرچه پتانسیل بالایی داریم اما با مشکل نبود فناوریهای نوین مواجهیم که در این زمینه لازم است در قراردادهای خود به لزوم انتقال فناوری توجه کنیم.
انتهای پیام