رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از پیش بینی رشد 20 درصدی تعداد مقالات و طرحهای پژوهشی- کاربردی، شرکتهای دانش بنیان در سال جاری خبر داد و گفت: ضروری است دانشگاهها به تولید ثروت از علم در راستای اقتصاد مقاومتی توجه کنند.
محمدعلی بهمنیار در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران، با اشاره به شعار سال مبنی بر سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، گفت: باید برنامههای دانشگاه بر اساس اقتصاد مقاومتی بوده و با افزایش درآمد و کاهش هزینه به رونق اقتصادی کمک کنیم.
وی افزود: در سال جاری از همه حوزههای دانشگاه خواسته شده برنامههای سال جاری خود را با نگاه اقتصاد مقاومتی اعلام کنند و در نظر داریم در بخش آموزشی به سمت و سوی رشتههای جدید و تخصصهای بین رشتهای حرکت کرده تا بتوانیم پاسخگوی نیاز جامعه باشیم.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، تصریح کرد: راهبرد دانشگاه در فعالیتهای پژوهشی انجام پژوهشهای کاربردی است تا علاوه بر افزایش این نوع پژوهش ها بتوانیم علم را به ثروت تبدیل کنیم.
وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب کشاورزی است، افزود: انتظار است دانشگاهها بتوانند با کاربردی کردن پژوهشها در بخش کشاورزی و نیز با ایجاد شرکتهای دانشبنیان و تبدیل علم به ثروت تاثیرگذاری بیشتری در بخش اقتصاد ایفا کنند.
بهمنیار با اشاره به اینکه دو پژوهشکده و یک مرکز رشد در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری فعال است، اظهار کرد: این دانشگاه دارای 500 دانشجوی دکتری، 700 دانشجوی ارشد بوده که همگی به فعالیتهای پژوهشی کاربردی مشغول هستند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته موفق به راهاندازی آزمایشگاه مرکزی در دانشگاه شدیم، افزود: این اقدامی گام مهمی در کاهش هزینه های پژوهش دانشگاه است و در این آزمایشگاه تجهیزات بسیاری وجود دارد که برخی انحصاری بوده و دستگاهها و ادارات میتوانند با پرداخت تعرفه از آن بهرهمند شوند.
بهمنیار، اظهار کرد: پیشبینی میشود تعداد شرکتهای دانش بنیان و طرحهای پژوهشی امسال نسبت به سالهای گذشته افزایش یابد.
وی یادآور شد: داشتن تفاهمنامه به تنهایی مشکلی را حل نمیکند و این دانشگاه 10 تفاهمنامه در داخل و 9 تفاهمنامه در خارج از کشور منعقد کرده که باید پیگیری جدی در این زمینه صورت گیرد.
این مسؤول افزود: پیشبینی میشود در سال جاری تعداد مقالات و طرحهای پژوهشی-کاربردی، شرکتهای دانش بنیان و تعداد مجلات و کتاب در دانشگاه کشاورزی ساری رشد 20 درصدی را تجربه کند.
انتهای پیام