کمیته راهبردی اقتصاد مقاومتی در دانشگاه تبریز تشکیل شد

کمیته راهبردی اقتصاد مقاومتی برای تبیین راهکارهای اجرایی و عملیاتی در حوزه اقتصاد مقاومتی در دانشگاه تبریز تشکیل شد.

کمیته راهبردی اقتصاد مقاومتی برای تبیین راهکارهای اجرایی و عملیاتی در حوزه اقتصاد مقاومتی در دانشگاه تبریز تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان‌شرقی، محمدرضا پورمحمدی، رییس دانشگاه تبریز با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی و مسایل روان شناختی و جامعه شناختی برای تحقق هر موضوعی، از جمله تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: جهت دست‌یابی به هدف اصلی در این زمینه، باید گفتمان اقتصاد مقاومتی باید به گفتمان غالب جامعه، بنگاه‌ها و دستگاه‌های اقتصادی کشور تبدیل شود و نقش دانشگاه در این میان بسیار مهم و تاثیرگزار است.

وی با اشاره به وظایف دیگر دانشگاه ها در اقتصاد مقاومتی (Resistive economy) گفت: مقاوم سازی اقتصاد حوزه آموزش عالی، همچنین مشارکت در مقاوم‌سازی اقتصاد ملی از رهگذر فعال‌سازی سامانه‌های خلاقیت و نوآوری و تکیه بر محصولات دانش‌بنیان از کارکردهای مهم دانشگاه‌ها در اقتصاد مقاومتی است.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا و با توجه به نام‌گذاری سال 95 از سوی مقام معظم رهبری به سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" و دغدغه‌های ایشان، کمیته راهبردی اقتصاد مقاومتی با کارگروه‌های تخصصی در دانشگاه تبریز تشکیل شده تا با ارایه راهکارهای اجرایی و عملیاتی، اقتصاد مقاومتی را ارائه و برای ایفای نقش در این زمینه فعالیت کند.

رییس دانشگاه تبریز ضمن تبیین راهکارهای اجرایی و عملیاتی اقتصاد مقاومتی گفت: توسعه مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان با محوریت اقتصاد دانش بنیان، بهره گیری از ظرفیت های جوان نیروی انسانی، راه اندازی دفاتر ارتباط با دانشگاه در مراکز صنعتی و اقتصادی استان و فعال نمودن مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه با محوریت کارآفرینی و مدیریت کسب و کار از جمله دیگر راهکارهای اجرایی و عملیاتی اقتصاد مقاومتی دانشگاه تبریز در سال 95 است.

پورمحمدی ضرورت درآمدزایی دانشکده ها و واحدهای زیر مجموعه و کاهش وابستگی بودجه ای دانشکده‌ها به دانشگاه و مهندسی فرایندها و استقرار سیستم های مکانیزه در کلیه بخش ها را از دیگر راهکارهای اجرایی و عملیاتی " اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت هزینه ها و کاهش بهای تمام شده به ازای تحصیل هر دانشجو، انجام مهندسی معکوس در کاهش وابستگی دانشگاه به بودجه دولتی، ایجاد رشته های جدید بر اساس آمایش سرزمینی و متناسب با نیازهای منطقه ای و بومی، تغییر سمت و سوی دانشگاه از عرضه محوری به تقاضا محوری و تشکیل کنسرسیوم با همکاری دانشگاه های بزرگ کشور در جهت انجام پروژه های کلان و ملی از جمله راهکارهایی است که سعی خواهد شد تا در سال 1395 در دانشگاه تبریز اجرایی و عملیاتی شود.

پور محمدی عنوان کرد: تبیین راهکارهای عملیاتی اقتصاد مقاومتی، توسط مقام معظم رهبری برای مقابله با تحریم های دنیای استکبار مطرح شده است و اقدامات دانشگاه‌ها در این زمینه می تواند بسیار راهگشا باشد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۱ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 95013114940
  • خبرنگار :