آغاز فعالیت قرارگاه «اقتصاد مقاومتی» کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای تحقق بخشیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری قرارگاه «اقتصاد مقاومتی» در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان شروع بکار کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای تحقق بخشیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری قرارگاه «اقتصاد مقاومتی» در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان شروع بکار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کهگیلویه و بویراحمد، داریوش دیودیده در جمع خبرنگاران با اشاره به سهم 40 درصدی تولید ناخالص ملی وزارت صنعت، معدن، تجارت افزود: عمده برنامه ریزی و اجرایی کردن بخش عمده سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برعهده مجموعه صنعت، معدن و تجارت خواهد بود.

وی بیان کرد: از بین 24 اصل ابلاغی مقام معظم رهبری حدود 12 اصل به طور مستقیم مربوط به بخش صنعت و معدن و تجارت است و بر این اساس برای اجرایی کردن سیاست‌های ابلاغی، قرارگاه اقتصاد مقاومتی با محوریت سازمان صنعت، معدن و تجارت و مدیران، کارشناسان و بخش خصوصی و واحدهای مردم نهاد تشکیل شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی به معنی استفاده از همه ظرفیت‌های داخلی و بومی کشور است، خاطرنشان کرد: کشور بدون اقتصاد مقاومتی رشد و حرکت رو به جلو نخواهد داشت. باید معیار و راه عمل دولت و ملت در همه فعالیت‌های اقتصادی، تحقق واقعی این کلید واژه باشد تا اقتصاد به سوی پیشرفت و توسعه حرکت کند.

دیودیده با اشاره به اینکه ارزش‌افزوده، اشتغالزایی، تحریک نوآوری و پاسخگویی به نیازهای مصرف‌کنندگان عوامل کلیدی رشد اقتصادی بلندمدت و پایدار هستند، تصریح کرد: جریان قوی نوآوری در زمینه مواد اولیه، فناوری اطلاعات و فرآیند های تولید و ساخت، آفرینش فرصت‌های جدید برای طراحی و ارائه محصولات و خدمات جدید از جمله مواردی است که به واسطه بخش صنعت منجر به رشد اقتصادی کشور خواهد شد.

وی با بیان اینکه 10 سیاست اجرایی و 44 برنامه عملیاتی برای حوزه صنعت، معدن و تجارت تعریف شده است، ادامه داد: اهداف کمی سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در حوزه صنعت، معدن و تجارت، افزایش نسبت ارزش افزوه بخش صنعت به تولید ناخالص ملی، افزایش سهم صادرات صنعتی و معدنی و تجاری، جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی، اصلاح شبکه توزیع و بازطراحی شیوه‌های نظارت بر بازار خواهند بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان این‌که این سازمان، اقتصاد مقاومتی را بعنوان یکی از برنامه‌های اصلی کار خود قرار داده است، افزود: ارتباط مستقیم این مقوله با حوزه‌های مختلف صنعت، معدن و تجارت، اهتمام این سازمان را برای موفقیت دولت در اجرایی کردن و تحقق هرچه بهتر اقتصاد مقاومتی، لازم و ضروری کرده است.

دیودیده اضافه کرد: با هماهنگی و ایجاد این قرارگاه، امیدواریم سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را به خوبی، اجرا و واحدهای صنعتی و تولیدی استان را به سمت تولید کالاهای صادرات محور، با قیمت تمام شده مناسب، با کیفیت مطلوب و متناسب با نیاز بازار داخلی و خارجی هدایت کنیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۶:۴۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 95012510944
  • خبرنگار :