برتری سه نوآوری آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در کشور

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با اشاره به ارائه 6 فرآیند نوآوری در زمینه آموزش پزشکی به وزارتخانه، گفت: نیمی از فرآیندهای معرفی‌شده دانشگاه صاحب رتبه و مقام کشوری شدند.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با اشاره به ارائه 6 فرآیند نوآوری در زمینه آموزش پزشکی به وزارتخانه، گفت: نیمی از فرآیندهای معرفی‌شده دانشگاه صاحب رتبه و مقام کشوری شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خوزستان، دکتر مهدی سیاح برگرد با بیان این‌که هر سال فعالیت‌های نوآورانه در زمینه آموزش پزشکی از دانشگاه‌های سراسر کشور به وزارت بهداشت اعلام می‌شود، اظهار‌کرد: امسال مقرر شد هر دانشگاه 6 فرآیند نوآوری در زمینه آموزش پزشکی معرفی کند که نیمی از فرآیندهای معرفی‌شده دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز صاحب رتبه و مقام کشوری شدند.

وی خاطر نشان کرد: فرآیند آموزشی با عنوان" ارتقاء کیفی عملکرد آموزشی دانشجویان دارای افت تحصیلی با استفاده از فرایند اثربخش تکنیک شناختی رفتاری (C.B.T)در دانشگاه علوم پزشکی اهواز" در حیطه مشاوره و راهنمایی ارائه‌شده توسط دکتر ساسان موگهی، رباب دغاغله، دکتر سید احمد حسینی، مهندس حسین کمیلی ثانی، حمیده ابافت، زینب محمدی دره‌شوری و علی فتحی موفق به کسب مقام دوم کشوری در فرآیندهای نوآورانه شد.

وی ادامه داد: دو فرآیند با عنوان" پیشبرد و ارتقاء آموزش و یادگیری درس آناتومی با استفاده از تلفن‌های همراه "در حیطه محصولات آموزشی ارائه‌شده توسط دکتر وحید بیاتی، لیلا رهبان، مهدیه بیاتی، الب‌ارسلان منظمی، محمد شفیعی و البرز جفایی‌سوق و همچنین فرآیندی با عنوان" طراحی و به‌کارگیری سامانه نقل و انتقالات دانشجویی(سدنا) در دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز" در حیطه مرجعیت و راهبری ارائه‌شده توسط دکتر مهدی تولا، مهندس عبدالحسین شکورنیا، مریم اسلمی، مهناز کیانپور، دکتر فاطمه مظفری، رقیه ایزک جمالی، رضا شعبان وامرزانی توانستند جزء فرآیندهای برتر کشوری شناخته شده و در مجموع دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز مقام چهارم کشوری را در این زمینه کسب کند.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با بیان این‌که کسب سه رتبه کشوری از 6 فرآیند معرفی‌شده موفقیت بزرگ و چشمگیری است از مسئولان دانشگاه خواست تا زمینه بارش افکار و شناسایی ایده‌های خلاق را در دانشگاه بیشتر فراهم کنند تا در پرتو این بارش افکار، ایده‌های خلاقانه رشد یافته و زمینه ارتقاء آموزش دانشگاه بیشتر فراهم شود.

سیاح برگرد همچنین از برگزاری جشنواره شهید مطهری در تاریخ 6 اردیبهشت‌ماه در تالار شهداء این دانشگاه خبر داد و گفت: در این جشنواره اساتید آموزشی برتر دانشگاه در سال 94 معرفی و تجلیل خواهد شد؛ در نظر داریم غرفه‌هایی با معرفی فعالیت‌های آموزش پزشکی با همکاری دانشکده‌ها در حاشیه این مراسم برپا و جوایزی را به غرفه‌های برتر اهدا کنیم.

وی ادامه داد: جشنواره کشوری شهید مطهری نیز از 10 تا 12 اردیبهشت‌ماه در تهران برگزار می‌شود. در جشنواره کشوری، شیوه‌های جدید آموزشی، روش‌ها و برنامه‌های آموزش پزشکی در دنیا در کنار یک سری کارگاه‌های آموزشی در حوزه آموزش پزشکی به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.

وی یادآور شد: از 9 سال پیش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای بزرگداشت مقام معلم برگزاری جشنواره‌ای تحت عنوان جشنواره شهید مطهری" را در برنامه قرار داده است که در این جشنواره از اساتید و روش‌های آموزشی برتر در کشور تقدیر می‌شود.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز افزود: قرار شد هر ساله، ابتدا این جشنواره در هر دانشگاه جهت تقدیر از فرآیندهای آموزشی برتر همان دانشگاه و سپس یک جشنواره کشوری جهت تقدیر از فرآیندهای نمونه آموزشی در کشوری برگزار شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 95012510524
  • خبرنگار :