مدیرعامل بانک انصار:

خصوصی‌سازی واقعی، ضامن تحقق اقتصاد مقاومتی است

مدیرعامل بانک انصار گفت: باتوجه به تأمین حدود 89 درصد از منابع اقتصادی کشور از طریق بانک‌ها و اتکای زیاد بودجه کشور به درآمدهای نفتی و کاهش 61 درصدی قیمت نفت طی سال‌های 1393 و 1394 مشکلات عدیده‌ای به اقتصاد کشور تحمیل شده است.

مدیرعامل بانک انصار گفت: باتوجه به تأمین حدود 89 درصد از منابع اقتصادی کشور از طریق بانک‌ها و اتکای زیاد بودجه کشور به درآمدهای نفتی و کاهش 61 درصدی قیمت نفت طی سال‌های 1393 و 1394 مشکلات عدیده‌ای به اقتصاد کشور تحمیل شده است.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، آیت‌الله ابراهیمی مدیرعامل بانک انصار در مراسم نوروزی سال‌جاری که با حضور کلیه معاونین، مدیران و کارکنان این بانک برگزار شد، طی سخنانی پشت سرگذاشتن شرایط خاص کشور در سال‌های اخیر و فرازونشیب‌ها و تلاطم‌هایی نظیر ورود به تحریم و پساتحریم را در اقتصاد کشور حائز اهمیت دانست و با ارائه آماری از بخش‌های مختلف اقتصاد و عملکرد صنعت بورس در سال‌های 92، 93 و ابتدای سال 94 را که با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو بود، افزود که در فصل چهارم سال 94 این صنعت رو به بهبود گذاشت و رشد 28.3 درصدی را تجربه کرد که البته این امر ناشی از وضعیت واقعی اقتصاد نبود، بلکه براساس پیش‌بینی‌های شرایط پساتحریم حاصل شد.

مدیرعامل بانک انصار در ادامه به رشد 7.3 درصدی قیمت طلا و 4.3 درصدی قیمت دلار اشاره کرد و گفت: قیمت دلار حاصل مدیریت از طریق عرضه بیش از تقاضا بوده و با توجه به کاهش 22.8 درصدی قیمت نفت در سال گذشته و نیز وابستگی نامتعارف اقتصاد ایران به نفت، آثار زیانباری به اقتصاد کشور وارد شده است.

ابراهیمی به اقدامات قابل تحسین در مدیریت تورم اشاره کرد و کاهش آن را تا مرز 11.9 درصد نویدبخش بهبود اقتصاد دانست و ابراز امیدواری کرد که تورم متوسط با این حرکت کاهنده، در شش ماهه اول سال جاری تک رقمی شود و همچنین انتظار می‌رود که در سال جاری کشور از رشد اقتصادی بیش از 4 درصدی برخوردار شود.

وی افزود: با وجود هدف دولت در دستیابی به رشد اقتصادی بالای 5 درصدی، دستیابی به این مهم یک موفقیت بزرگ است در صورتی که هم‌زمان با کنترل تورم صورت گیرد.

ابراهیمی سپس با مثبت خواندن تراز تجاری ایران درسال گذشته، آن را نشانه‌ای از تلاش دست‌اندرکاران اقتصادی کشور برای توسعه امور تولیدی با سرمایه ایرانی دانسته که با همکاری همه جانبه و مشارکت همه نهادهای ذیربط در چارچوب اقتصادمقاومتی، می‌تواند به نتایج چشمگیرتری منجر شود.

نایب رییس هیئت مدیره بانک انصار با اشاره به اقدامات جهادی بانک انصار در سال‌گذشته به منظور پیشبرد اقتصادمقاومتی در عرصه پولی و بانکی از طریق افتتاح شعبه نمونه شهدای وحدت زاهدان و رونمایی از مدل ریل‌گذاری بانک‌ها برای نقش‌آفرینی در عرصه اقتصادمقاومتی که براساس منویات و تدابیر مقام معظم رهبری صورت گرفت، گفت: بدون حل مشکلات ساختاری اقتصاد کشور از جمله خصوصی‌سازی واقعی و قطع وابستگی نامتعارف اقتصاد به نفت، ضمانتی برای تحقق اقتصادمقاومتی و توسعه اقتصادی کشور وجود ندارد و ما برای نیل به موفقیت، به اقدامات جهادی و فوق‌العاده در این زمینه، نیازمندیم.

مدیرعامل بانک‌انصار ضمن اشاره به کسب برتری‌های عملیاتی بانک در سال‌گذشته، از طراحی مدل کسب وکار این بانک برای تبدیل شدن به یک بانک تمام‌عیار در ترازجهانی سخن گفت و دقت عمل، کارمجاهدانه، انقلابی و مضاعف را مطالبه مدیریت ارشد از یکایک همکاران دانست که با عنایات الهی براساس خلوص نیت، قابل تحقق است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ فروردین ۱۳۹۵ / ۲۲:۲۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 95011604922
  • خبرنگار : 90136