کارشناسان خواستار اقدام خودروسازان برای تحقق اقتصاد مقاومتی در این حوزه در جهت تولید خودروهای با کیفیت و با قیمت مناسب شدهاند.
به گزارش خبرنگار ایسنا، پایین بودن کیفیت برخی از خودروهای تولید داخل و متناسب نبودن قیمت و کیفیت این محصولات، انتقاد مصرفکنندگان و کارشناسان را به دنبال داشته است.
در این شرایط کارشناسان خواستار استفاده از فرصت ناشی از راهبرد اقتصاد مقاومتی برای اصلاح صنعت خودرو شدهاند.
در این زمینه عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی میگوید: تولید خودروی با کیفیت که رضایت مصرفکننده ایرانی را جلب کند به معنای تحقق اقتصاد مقاومتی در این صنعت است.
علی خاکساری با بیان اینکه خودروسازان نباید مفهوم اقتصاد مقاومتی را تنها در صرف تولید داخل بودن یک خودرو خلاصه کرده و به رویکرد فعلی خود در تولید خودروهای بیکیفیت و گران ادامه دهند، خاطرنشان میکند: اقتصاد مقاومتی رویکردی برای تقویت تولید کالاهای باکیفیت در داخل کشور است.
عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی نیز در این زمینه میگوید: ضروری است اقتصاد مقاومتی در صنعت خودرو با اتکا به توان داخلی در زمینه طراحی و تولید خودرو محقق شود.
شهرام آزادی ادامه میدهد: خودروساز شدن به معنای کسب دانش لازم برای طراحی و تولید خودرو با بالاترین کیفیت و کمترین قیمت است. با بررسی وضعیت فعلی خودروهای تولیدی در کشور مشخص میشود که خودروسازان داخلی هنوز نتوانستهاند به این هدف دست یابند.
وی خاطرنشان میکند: راهبرد مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی با اتکا به توان داخلی و تاکیدات ایشان بر دانش بنیان شدن بخشهای مهم اقتصادی کشور، بهترین فرصت برای تحقق این هدف در صنعت خودرو است.
یککارشناس صنعت خودرو نیز معتقد است که انتقال فنآوری و افزایش بهرهوری از راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی در صنعت خودرو است.
امرالله امینی میگوید: رویکرد اصلی اقتصاد مقاومتی تکیه بر توان تولید داخل است؛ تولید داخلی که مبتنی بر دانش و فنآوری روز جهان باشد. فرآیندهای فعلی در صنعت خودرو مبتنی بر فنآوری روز نیست. خودروسازان در حال حاضر فاقد ابزارهای لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی در این حوزه هستند.
وی خاطرنشان میکند: خودروسازان برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید در جهت همکاری با خودروسازان بزرگ جهان و انتقال فنآوری و دانش روز حرکت کنند. صنعت خودرویی که مبتنی بر دانش و فنآوری روز جهان باشد خروجیاش کاهش قیمت محصولات، افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت خواهد بود.
انتهای پیام