رئیس دادگستری مازندران تاکید کرد: در صورت نبود بودجه مناسب، زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی با مدیریت جهادی میسر می شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران، حجتالاسلام محمدعلی تقویفرد در نشست اقتصاد مقاومتی در ساری اظهار کرد: باید دلایل مشکلات ادارات را شناسایی کنیم و با حذف ناهماهنگیها سرعت توسعه را در مازندران افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه نباید اقدامات ستاد اجرایی را بر عهده استاندار قرار دهیم، تصریح کرد: باید اعضای تشکیلات ستاد اقتصاد مقاومتی مشخص و اقدامهای اجرایی مسئولان بررسی شود.
رییس دادگستری مازندران با بیان اینکه تعیین تشکیلات، موضوع، زمان و تضمین برای اجرای اقتصاد مقاومتی ضروری است، خاطرنشان کرد: مسئولان به بهترین شکل وظایف خود را در این راستا انجام دهند و در غیر این صورت باید پاسخگو باشند.
وی افزود: با وجود اینکه بودجه و اعتبار برای تحقق این امر لازم است اما زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی مدیریت جهادی است.
به گزارش ایسنا حسن خیریانپور معاون استاندار مازندران نیز در این جلسه، گفت: توسعه فرهنگ وقف و زکات به عنوان یک ظرفیت مردمی میتواند در مردمی کردن اقتصاد کشور موثر باشد.
همچنین محمد محمدپور عمران مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران، نیز اظهار کرد: تثبیت و حفظ مشاغل موجود و توسعه معدن استان در توسعه اقتصاد مقاومتی در سال جاری مورد توجه قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: باید به صورت جدا از یکدیگر اقدامهای مناسبی برای اقتصاد مقاومتی تبیین شود و به هر فعالیتی با نگاه اقتصاد مقاومتی نگاه نکنیم.
به گزارش ایسنا، دلاور بزرگنیا مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز، در این جلسه گفت: مردمی کردن اقتصاد نیاز به تغییر نگاه و همدلی است.
وی افزود: تا پایان برنامه ششم به احداث 6 میلیارد و 600 میلیون تومان برای سرویسهای بهداشتی در مسیر راه استان نیاز است اما این مهم میتوان با واگذاری یک قطعه کوچک زمین به بخش خصوصی و اجازه فعالیت اقتصادی در قالب فروشگاه به مسافران صورت پذیرد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران تصریح کرد: توسعه گردشگری نیازمند به توسعه راه، ایجاد ساخت و ساز و همکاری همه جانبه مسئولان است.
انتهای پیام