رئیس جهاددانشگاهی استان گیلان گفت: دستیابی به اقتصاد مقاومتی در گرو توجه به مراکز علمی و پژوهشی است و تحرک و رونق اقتصادی، با تحقق اقتصاد مقاومتی محقق می شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه گیلان، مهندس جمشید رسایی در دیدار نوروزی با جهادگران دانشگاهی گیلان، ضمن تبریک سال نو و فرارسیدن بهار طبیعت، با اشاره به نامگذاری امسال باعنوان «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» از سوی مقام معظم رهبری، گفت: نامگذاری امسال مانند سالهای گذشته مسیر حرکت حل مشکلات کشور را نشان می دهد و لازم است دستگاههای مختلف اجرایی و اقشار مردم در جهت تحقق شعار سال نقش و جایگاه خود را پیدا کرده و سعی کنند به تکالیف و وظایف خود عمل نمایند تا زمینه حل مشکلات کشور فراهم شود.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی راهکار جهادی برای حل معضلات اقتصادی به صورت عملیاتی است، افزود: بهبود وضعیت معیشتی و ارتقای سطح رفاه در زندگی مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه از دستاوردهای اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
رئیس جهاددانشگاهی استان گیلان با بیان اینکه اقدام و عمل باید با بررسیهای کارشناسی و تخصصی صورت گیرد، تاکید کرد: پاسخ به مطالبات مردم با «اقتصاد مقاومتی» ممکن خواهد شد و اقتصاد مقاومتی با تکیه بر نوآوری و ایدههای جدید محقق می شود، ایدههای نو بیشتر در مراکز علمی و پژوهشی یافته و پرورش داده می شود.
مهندس رسایی با اشاره به اینکه مسئولان کشور با توجه بیشتر به مراکز علمی و پژوهشی می توانند زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی را سریعتر فراهم نمایند ضمن تشکر از توجه مسوولین کشور و استان به مراکز علمی در سال گذشته خواستار تداوم و تقویت این توجه شد و در عین حال به پژوهشگران و محققان جهاد دانشگاهی گیلان تاکید کرد با انجام فعالیتهای مضاعف نقش خود را بهتر از قبل ایفا نمایند تا مسئولین کشور با تکیه بر تلاش نیروهای متخصص بتوانند به جنگ بیکاری و مشکلات اقتصادی کشور بروند.
رسایی تصریح کرد: تحرک و رونق اقتصادی با اقتصاد مقاومتی محقق می شود و تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو توجه به مراکز علمی و پژوهشی است.
سرپرست پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی کشور گفت: با تلاش همه جانبه و همسوی مردم و مسئولین، امکان اجرای خواستهها و تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای نامگذاری سال فراهم میشود، استفاده حداکثری از فرصتهای پیش رو با تکیه بر تجربیات بدست آمده سالهای گذشته ممکن خواهد شد.
وی از مسئولین تصمیمگیر در توزیع منابع کشور و استان درخواست کرد تا ارزیابی مناسبی از عملکرد دستگاههای مختلف انجام دهند و میزان تخصیص منابع را با نتایج بدست آمده از فعالیتها مقایسه نمایند و در تخصیص منابع جدید، به نتایج این ارزیابیها توجه کنند.
انتهای پیام