دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران کشور گفت: فلسفه اقتصاد مقاومتی تنها مصرف کالای ایرانی توسط مردم نیست بلکه صاحبان صنایع و کارخانهها نیز باید در مقابل فشارهای بیرونی مقاومت کنند.
هادی ابوی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در طول سالهای اخیر و در جریان نامگذاریهای اقتصادی، همواره موضوع اقتصاد مقاومتی و عمل به آن یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری بوده است و کارگران که در خط مقدم کار و تولید هستند آن را بیشتر لمس میکنند.
وی افزود: جامعه کارگری هم در بحث تولید و خدمت و هم در مصرف، نقش موثری در حفظ اقتصاد خانواده و پیاده سازی اقتصاد مقاومتی داشته و دارد.
ابوی با بیان اینکه تجلی اقتصاد مقاومتی در کار و کارگر ایرانی به شعار و تابلو و بنر تبلیغاتی نیست، افزود: اقتصاد مقاومتی این نیست که کارگران در واحدهای تولیدی مشغول کار شوند و تولید ملی را تقویت کنند اما یک عده پول خود را در بانکها سرمایه گذاری کنند و ماه به ماه سودش را بگیرند.
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران کشور ادامه داد: سهم دستمزد در قیمت تمام شده تولید بیش از 10 درصد نیست ولی برخی کارفرمایان هنگام تعیین مزد از عدم افزایش مزد و اخراج کارگران در صورت بالا رفتن دستمزد سخن میگویند.
به اعتقاد وی فلسفه اقتصاد مقاومتی این نیست که تنها کالای ایرانی توسط مردم مصرف شود بلکه کارفرمایان و صاحبان صنایع و کارخانه ها نیز باید در مقابل فشارهای بیرونی ایستادگی و مقاومت کنند.
ابوی درعین حال بر ضرورت جلوگیری از تعریف پروژه جدید در سال اقتصاد مقاومتی تاکید و اظهار کرد: پروژههای عظیمی با نیروهای کار زیاد در اقتصاد کشور تعریف شده که بعضا درگیر مسایل سیاسی یا کمبود بودجه شده و متوقف مانده است که در سال 95 این اتفاق نباید تکرار شود و هدر رفت منابع و سرمایه های ملی و خانه نشین شدن نیروهای کار را شاهد نباشیم.
این مقام مسوول کارگری افزود: متاسفانه در جریان واگذاریها، کارگران بیشترین لطمه و صدمه را متحمل شدهاند زیرا بخش اعظمی از واگذاری ها ناشی از زیان ده بودن کارخانه یا بنگاه تولیدی بوده و پس از واگذاری، تنها خریدار سود کرده ولی قرارداد کارگران کوتاه مدت شده و پرداخت حقوق و دستمزد با تاخیر چند ماهه همراه بوده است.
انتهای پیام