رتبه‌بندی 2 هزار واحد خبازی ‌مازندران

دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان مازندران از رتبه‌بندی 2000 واحد خبازی این استان خبر داد.

دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان مازندران از رتبه‌بندی 2000 واحد خبازی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه مازندران، فریدون امیریان، اظهار کرد: براساس دستورالعمل مرکز پژوهش‌های غلات کشور نحوه ارزیابی و امتیازدهی واحدهای خبازی بر مبنای شاخص‌هایی چون وضعیت ماشین‌آلات، تجهیزات، مساحت نانوایی‌ها، امکانات نگهداری آرد، مهارت کارکنان و ویژگی‌های حسی کیفیت نان با حضور دستگاه‌های مرتبط صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: واحدهای خبازی بر اساس امتیازهای به دست آورده از گروه یک تا چهار درجه‌بندی می‌شوند.

دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان مازندران با بیان اینکه طرح کشوری درجه‌بندی واحدهای خبازی از تیرماه امسال در مازندران آغاز شده است، تصریح کرد: برای واحدهای ارزیابی شده این فرصت فراهم است تا با تامین شاخص‌های تعیین شده نسبت به ارتقای سطح درجه خود اقدام کنند.

امیریان در ادامه به موضوع پایلوت ارتقاء کیفیت نان استان اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به نشست سه جانبه معاون وزیر جهاد کشاورزی، استاندار مازندران و مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور، مازندران به عنوان پایلوت ارتقاء کیفیت نان در سطح کشور تعیین شد.

دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان مازندران افزود: تاکنون تعداد 980 واحد از خبازی‌های استان به عنوان واحدهای پایلوت ارتقاء کیفیت، ارزیابی و تعیین شدند.

وی تصریح کرد: در همین راستا با همکاری شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس 4 هزار دست لباس یکدست تهیه و به واحدهای خبازی مشمول طرح پایلوت و همچنین واحدهای درجه بندی شده به صورت رایگان اختصاص می‌یابد.

امیریان اظهار کرد: با توجه به ارزیابی و سنجش کارشناسی کیفیت نان توسط مسئولان کنترل کیفی و گزارش شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، مازندران از نظر کیفیت نان جزء 5 استان برتر است.

دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان استان به بیان برخی از ویژگی‌های حسی کیفیت نان پرداخت و یادآور شد: نان باید دارای بوی معطر مخصوص به خود، بدون طعم و مزه غیرعادی باشد و به راحتی جویده و در هنگام جویدن به انرژی و فشار زیادی نیاز نداشته باشد، بافت نان باید به راحتی در اثر کشیدن پاره شده و راحت لقمه شود.

وی در پایان گفت: نان باید دارای رنگ طبیعی مخصوص به خود و سطح زیرین آن باید یکنواخت و بدون علائم سوختگی، خمیری و پارگی باشد و سطح رویی نان نیز باید دارای پوسته ظریف و یکنواخت بوده و حالت چرمی نداشته باشد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 94122013201
  • خبرنگار :

برچسب‌ها