رئیس سازمان بهزیستی کشور احصا نشدن قیمت تمام شده خدمات توانبخشی را یک غفلت تاریخی دانست و گفت: یکی از استراتژیهای ما احصای قیمت تمام شده خدمات توانبخشی و نزدیک شدن به آن است.
به گزارش خبرنگار «اجتماعی» ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در همایش سراسری مراکز توانبخشی غیردولتی اظهار کرد: سه رویکرد عمده در بهزیستی داریم که مورد نخست آن تلاش مبتنی بر شواهد برای پیشگیری از آسیبهاست.
وی افزود: در این راستا اقدامات خوبی شروع شده است که از جمله آنها می توان به غربالگری شنوایی اشاره کرد.
بندپی با بیان اینکه سالانه 30هزار کودک معلول در کشور متولد می شوند گفت: پیشگیری از معلولیت بدو تولد بسیار حائز اهمیت است و در تلاشیم با همکاری 250 مرکز تخصصی آزمایشات ژنتیکی را انجام دهیم. در صددیم اجباری شدن مشاوره ازدواج و آزمایش ژنتیک را در برنامه ششم توسعه بگنجانیم و این امر ضروری است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: هرچند برنامه پنجم توسعه برای یک سال دیگر تمدید شد اما منتظر نماندیم و خودمان تفاهم نامه ای سه جانبه در سه یا چهار استان از جمله کرمان امضاء کردیم که بر اساس آن دفاتر رسمی اسناد تا برگه آزمایش ژنتیکی صادر نشود ازدواجی را ثبت نکنند.
وی با اشاره به اینکه استانداردسازی خدمات و ورود مردم به عرصه های خدمت، دو رویکرد مهم دیگر بهزیستی هستند گفت: بهزیستی بیشترین میزان برون سپاری خدمات را دارد و یقینا بهره گیری از ظرفیتهای موجود در مراکز غیردولتی می تواند بسیار کمک کننده و ضروری باشد.
بندپی ادامه داد: باید با هم افزایی و مشورت به یکدیگر کمک کنیم تا افراد نیازمند ،خدمات با کیفیت تری دریافت کنند. توسعه کیفی و کمی خدمات برای جامعه هدف مدنظر ماست.
رئیس سازمان بهزیستی کشور عدم احصای قیمت تمام شده خدمات توانبخشی را یک غفلت تاریخی دانست و گفت: یکی از استراتژیهای ما احصای قیمت تمام شده خدمات توانبخشی و نزدیک شدن به آن است.
وی در پایان بر ضرورت حرکت به سمت جامعه محوری و دور شدن از مرکز محوری تا حدامکان تاکید کرد.
انتهای پیام