همایش اقتصاد مقاومتی و توسعه گردشگری روستایی برگزار شد

دبیر همایش اقتصاد مقاومتی و توسعه گردشگری روستایی گفت: تفاوت‌های قومیتی در گلستان پتانسیلی برای گردشگری منطقه است و اعتبارات خوبی در این خصوص در حال تامین و نویددهنده اتفاقات خوب گردشگری در سال 95 در استان گلستان است.

دبیر همایش اقتصاد مقاومتی و توسعه گردشگری روستایی گفت: تفاوت‌های قومیتی در گلستان پتانسیلی برای گردشگری منطقه است و اعتبارات خوبی در این خصوص در حال تامین و نویددهنده اتفاقات خوب گردشگری در سال 95 در استان گلستان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گلستان، عقیل تقوی در آیین آغازین همایش اقتصاد مقاومتی و توسعه گردشگری روستایی

ضمن تقدیر از افراد شرکت‌کننده،اهداف همایش را لبیک به غدغه‌های مقام معظم رهبری داست و افزود:مشکل اصلی کشورهای خاورمیانه مشکلات فرهنگی است و این همایش در راستای تحقق توسعه مسائل فرهنگی تدارک دیده شده است.

وی در ادامه به اهمیت توسعه گردشگری در روستاها پرداخت و اظهار کرد: در منطقه شرق استان گلستان چهار تا پنج شهرستان با حدود بیش از 500 روستا وجود دارد که این موضوع حاکی از آن دارد که باید توسعه اول از روستا آغاز شود.اصلی‌ترین نکته این همایش آموزش است چون آموزش یک مسئله مهم در حیات کشور و به طور کلی نیاز بشر محسوب می‌شود.کلاس‌های آموزشی در دانشگاه میلاد برگزار می‌شود و محصول آموزش‌های ما در روستاها بازگشایی کارگاه‌های تولیدی است و این مسائل قسمت عظیمی از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند.

دبیر همایش اقتصاد مقاومتی و توسعه گردشگری روستایی در پایان سخنان خود، به تورهای گردشگری اشاره کرد و گفت: ترمیم تورهای طبیعت گردی و همکاری با این دفاتر جزو اهداف ما در یاری رساندن به توسعه گردشگری است.

در ادامه این مراسم اسرافیل وزیری فرماندار مینودشت با بیان این که شهرستان مینودشت در مسیر زائران امام هشتم قرار دارد، گفت: هر ساله در این منطقه مسافران زیادی حضور پیدا می‌کنند و این موضوع می‌تواند به توسعه گردشگری این شهر کمک ویژه‌ای کند.

وزیری با مثبت خواندن اقدامات دولت یازدهم در بحث گردشگری اظهار کرد: در بحث اعتبارات مالی با مشکل مواجه هستیم که در این مسئله تدابیر دولت امید قابل تحسین است.

یکی دیگر از سخنرانان این مراسم علی خسروی فرماندار شهرستان گالیکش بود که وی در سخنان خود به پتانسیل‌های طبیعی گالیکش اشاره کرد و گفت: پارک ملی گلستان آبشارهای کم نظیر، رودخانه و چشمه‌های فراوان و دره‌های متعددی در خود جای داده است و این فقط قسمتی از جاذبه‌های گالیکش است و این امکان وجو دارد که مردم زیادی از سراسر کشور به این شهر سفر کنند.

در ادامه این همایش، محمدعلی فیاضی، مدیرکل کمیته‌های ملی گردشگری کشور به عنوان میهمان ویژه این همایش با ایراد سخنانی به موضوع گردشگری منطقه گلستان اشاره کرد و گفت:ما برای توسعه گردشگری 6 بخش را مشخص کرده‌ایم و اولین آن‌ها توسعه سیاسی است. مکان‌های گردشگری زمانی توسعه پیدا می‌کند که در آن رونق اقتصادی رخ داده باشد.

وی توسعه اجتمایی را بخش دوم از 6 بخش مشخص شده توسعه گردشگری دانست و تاکید کرد: فعالیت‌های اجتمایی اگر راه بیفتند با وجود غیررسمی بودنشان هم حتی می‌توانند گاهی اوقت از سازمان‌های توسعه یافته و رسمی هم تاثیرگذارتر باشند.

فیاضی در ادامه با بیان این که خطرات متعددی در بخش طبیعت گردی وجود دارد، توسعه اکونومیک را یکی دیگر از بخش‌های گردشگری نامید و اظهار کرد: اکونومیک یعنی حفظ محیط زیست و این دغدغه کل جهان است و باید در کشور به این موضوع اهمیت زیادی داده شود.

مدیرکل کمیته‌های ملی گردشگری کشور، به فرهنگ های قومی منطقه گلستان اشاره کرد و گفت: تفاوت‌های قومیتی که در استان گلستان وجود دارد را در جاهای دیگر کشور نمی‌توان دید و این یک مورد ویژه برای این استان به شمار می‌آید.

وی با بیان این که تنوع فرهنگی استان گلستان باید دیده و معرفی شود، ادامه داد:غذاهای محلی، گویش‌های مختلف و صنایع دستی متفاوت باید همانگونه که هستند حفظ شوند و تاکنون هم این مسئله در این استان رعایت شده است و اقوام مختلف گلستان به خوبی در کنار هم زندگی می‌کنند.

دبیر کمیته ملی طبیعت گردی کشور، با بیان این که تا پایان هفته با معاون وزیر کشور تفاوهم‌نامه‌ای در خصوص گردشگری امضاء خواهد کرد، اظهار کرد: با این قرارداد اعتبارات خوبی برای صنعت گردشگری اختصاص داده می‌شود و استان گلستان و شهرستان مینودشت نیز سهم خوبی از این منابع مالی برخوردار خواهند شد.ما با اعتبارات اختصاص داده شده به این منطقه در سال 95 شاهد اتفاقات خوبی در استان گلستان خواهیم بود.

فیاضی در ادامه با بیان این که اقامت‌گاه‌های بومی باید افزایش پیدا کند، اظهار کرد:منازل روستایی می‌توانند با معیارهای تعیین شده، اتاق‌های خود را با ارائه لباس و غذای محلی به اقامت‌گاه تبدیل کنند که این مسئله بر روی اقتصاد روستاها تاثیر بالایی خواهد داشت.

وی در ادامه تاکید کرد: با پرداختن به این موضوع ، دیگر نباید در پایان سال 95 در روستاها مشکل شغل داشته باشیم و برای تحقق این مسئله، آمادگی این را داریم تا برای مجوز، تسهیلات لازم در این خصوص را در اختیار افراد داوطلب بگذاریم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94121409049
  • خبرنگار :