رییس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان گفت: 210 واحد فناور در زمینههای مختلف الکترونیک، مکاترونیک، ماشین ابزار، نانو فناوری، فناوری اطلاعات و سیستمهای تهویه مطبوع در این پارک مستقر هستند که 17 شرکت موفق به اخذ مجوز دانشبنیان شدهاند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر سیفالله سعدالدین در حاشیه چهاردهمین نشست مشترک رؤسای پارکهای علم و فناوری و مدیران مراکز رشد کشور در پارک زیست فناوری خلیج فارس(قشم) اظهار کرد: این پارک علمی در سال 1386 مجوز تاسیس خود را دریافت کرد و در سال 1387 مستقر شد که با توجه به حضور مراکز متعدد دانشگاهی در استان سمنان، این پارک با اقبال عمومی زیادی از سوی نخبگان و جامعه علمی دانشگاهی این استان روبه رو شد.
وی افزود: از جمله حمایتهای پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان از واحدهای فناور مستقر در آن میتوان به کمک به اخذ تسهیلات، ارائه خدمات ثبت مالکیت فکری، ارائه مشاوره تخصصی، استفاده از ظرفیتهای آزمایشگاهی و کارگاهی و مساعدت برای حضور در نمایشگاهها اشاره کرد.
دکتر سعدالدین گفت: از میان 65 شرکت فناور که در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان مستقر بودهاند، تاکنون 35 شرکت مراحل رشد خود را طی کرده و از حمایت مرکز رشد این پارک خارج شدهاند.
وی اظهار کرد: تاکنون 139 ثبت اختراع از سوی شرکتهای فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان صورت گرفته است که برخی از آنها تائیدیه علمی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران را اخذ کردهاند و تاکنون 16 اختراع نیز به نام پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در اداره کل مالکیت صنعتی و ثبت اختراع به ثبت رسیده است.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان گفت: پارکهای علم و فناوری حلقه واسط زنجیره علم تا عمل هستند و رشد این مراکز میتواند باعث اجرایی شدن و تجاری شدن ایدههای علمی باشد.
وی تقویت باور به نقش پارکهای علم و فناوری در اقتصاد دانشبنیان را مهم دانست و گفت: عدم شناخت کافی افکار عمومی از پارکهای علم و فناوری از موانع توسعه این مراکز محسوب میشود.
انتهای پیام