رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان از افزایش 12 درصدی میزان شناخت دانشآموزان این استان از منابع آبی و حساسیتهای موجود در خصوص مشکل کمآبی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، «حسن رهایی» در آئین اختتامیه طرح دانشآموزی نجات آب(داناب) که به همت آب منطقهای سمنان و مشارکت جهاد دانشگاهی و آموزش پرورش این استان برگزار شد، با اشاره به انجام پژوهشهای علمی در خصوص اجرای این طرح در استان سمنان، اظهار کرد: افزایش 12 درصدی شناخت دانشآموزان این استان از منابع آبی، نشان از اجرای مطلوب و موثر این طرح در استان سمنان دارد.
وی، با اشاره به اثرگذاری زیاد برنامهها و فعالیتهای آموزشی و فرهنگی بر لایههای مختلف اجتماعی و خصوصاً گروههای هدف، افزود: با وجود اثرگذاری زیاد فعالیتهای آموزشی و فرهنگی، اما فعالیت در این بخشها هزینهبر و زمانبر است، از اینرو باید در این زمینه با طمانینه و آرامش خاطر بیشتری ورود و در اجرای طرحها استمرار داشت.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان به برنامهریزیهای جهاد دانشگاهی استان در خصوص اجرای طرح نجات آب(داناب) در استان سمنان اشاره و اظهار کرد: در گام نخست یک اتاق فکر با حضور شماری از کارشناسان امر تشکیل و در خصوص اجرای مراحل متخلف این طرح ملی برنامهریزی شد.
رهایی ادامه داد: با توجه به اهمیت توجه به انگارههای بومی همه تلاش ما در اجرای این طرح بر این بوده که از روشهای نوین با رویکرد بومی استفاده شود تا میزان اثرگذاری طرح تا حد امکان افزایش بیابد.
وی، با اشاره به تعامل زیاد میان سه دستگاه آموزش و پرورش، آب منطقهای و جهاد دانشگاهی استان سمنان، خاطرنشان کرد: در اجرای طرح دانشآموزی نجات آب در استان سمنان، تعامل بیندستگاهی بهگونهای بود که سه دستگاه متفاوت در کالبد یک دستگاه واحد و در مسیر اجرای طرح تلاش میکردند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با اشاره به محدودیت در منابع آبی سمنان یادآور شد: قرار گرفتن استان سمنان در منطقهای نیمهخشک، کمبود منابع آبی و کاهش روزافزون سطح آبهای زیرزمینی و تهدیدی که دشتهای این استان با آن روبرو است ایجاب میکرد که هرچه زودتر طرحی با ابعاد ملی و گسترده با هدف فرهنگسازی در خصوص مصرف بهینه آب و هشدار به جمعیت انسانی ساکن در این جغرافیا اجرایی شود که خوشبختانه طرح داناب اجرا و چند سالی است که هر ساله اجرایی میشود.
رهایی به گستردگی اجرای طرح در این استان اشاره کرد و گفت: امسال علاوهبر جمعیت دانشآموزی استان، دورهها و کارگاههای آموزشی نیز برای والدین دانشآموزان و معلمان، مربیان و رابطان نیز برگزار شد.
وی با اشاره به فراخوان ارسال آثار در میان دانشآموزان استان یادآور شد: امسال آثار بسیار خوب و ارزشمندی در بخشهای فیلم، عکس، شعر، داستان، متن ادبی،روزنامهدیواری، نقاشی و... با موضوع آب به دبیرخانه طرح ارسال و آثار برتر انتخاب شدند که امروز از صاحبان این آثار نیز تجلیل میشود.
انتهای پیام