توزیع بیش از یک میلیون و 200 هزار تعرفه رأی در خراسان‌شمالی

بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تعرفه برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در شعب اخذ رأی خراسان‌شمالی توزیع شد.

بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تعرفه برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در شعب اخذ رأی خراسان‌شمالی توزیع شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسان‌شمالی، محمدرحیم نوروزیان، معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در این استان ۶۲۴ هزار و ۳۰۰ نفر واجد شرایط اخذ رای وجود دارد، گفت: تعرفه‌ها به تعداد افراد واجد شرایط و همچنین درصدی بیشتر، برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در بین صندوق‌های رای در حوزه‌های انتخابیه توزیع شده است.

وی با بیان اینکه همه فرآیندهای انتخابات الکترونیکی انجام می‌شود، افزود: از مجموع ۲۵ فرآیند، دو مورد همانند شمارش آراء و اخذ رای به‌صورت دستی انجام خواهدشد.

وی با تاکید بر حضور حداکثری مردم در انتخابات عنوان کرد: حضور حداکثری به معنای مشارکت بیش از ۵۰ درصد مردم در انتخابات است که امیدواریم میزان حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در استان بیشتر از دوره‌های گذشته باشد.

نوروزیان با اشاره به اینکه در تبلیغات کاندیداهای مجلس خبرگان رهبری در استان با تخلفی مواجه نبوده‌ایم، یادآورشد: فضای رقابتی مناسبی در حوزه خبرگان رهبری در استان فراهم شده و نامزد‌ها نیز همه الگوهای لازم را برای پیشگیری از تخلفات رعایت کرده‌اند.

وی با اشاره به تخلفات کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان، بیان کرد: همه فعالیت‌های انتخاباتی کاندیدا‌ها رصد شده و تذکراتی هم داده شده است.

نوروزیان با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۵ پرونده تخلفات انتخاباتی برای کاندیدا‌ها در استان تشکیل شده است، گفت: در ستاد پیشگیری از جرائم تخلفات انتخاباتی استان، اقدامات خلاف قانون نامزد‌ها بررسی شده و در صورت نیاز برخورد هم خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه در فضای مجازی بیشترین تخلفات در خصوص پخش شایعات صورت می‌گیرد، افزود: تخلفات فضای مجازی کاندیداهای این استان زیاد نبوده است اما این فضا توسط دستگاه‌های مربوطه کنترل می‌شود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان‌شمالی تاکید کرد: مردم هرگونه اخبار و اطلاعات برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را از رسانه‌های رسمی دریافت کنند.

نوروزیان با اشاره به اینکه مرجع و قانونی برای شفاف‌سازی هزینه‌های تبلیغاتی نامزد‌ها نداریم، ادامه داد: چه بسا پول‌های کثیفی هم در حوزه تبلیغات کاندیدا‌ها هزینه شود که بررسی آن نیازمند وجود قانون است.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون شفاف سازی هزینه‌های تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی از سوی رسانه‌ها و بازخواست‌های مردم امکان پذیر است که باید این مسئله به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.

نوروزیان با بیان اینکه آخرین فرصت تبلیغات نامزدهای انتخاباتی ساعت هشت صبح فردا ششم اسفندماه است، گفت: به طور معمول افراد در حوزه تبلیغات انتخاباتی در روزهای آخر کنترل خود را از دست داده و ریخت و پاش می‌کنند در حالی که همه این پوستر‌ها سرمایه مملکت بوده و می‌تواند بازیافت شود.

وی ادامه داد: تبلیغات انتخاباتی در استان خالی از اشکال نبوده اما تخلفات در همه حوزه‌های انتخابیه بیشتر به لحاظ شکلی و نه محتوایی، وجود داشته است.

نوروزیان به ستاد‌ها و کاندیداهای انتخابات توصیه کرد: پیشاپیش پیروزی خود را در این رقابت‌ها اعلام نکنند و از برپایی جشن پیروزی قبل از اعلام نتایج قطعی خوداری کنند.

وی افزود: عرصه رقابت در انتخابات تنگاتنگ است، بنابراین همه افراد باید آمادگی لازم را در صورت عدم اخذ آراء لازم داشته باشند و به هیچ عنوان قبل از اعلام رسمی نتایج وعده پیروزی به افراد ندهند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۵ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۶:۴۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94120503799
  • خبرنگار :