وزیر کشور گفت: ما حق نداریم برای رسیدن به جایگاه مجلس از مسیر تهمت، دروغ و افترا استفاده کنیم، زیرا مبدأ و مسیر با یکدیگر سازگار نیستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، عبدالرضا رحمانیفضلی امروز 4 اسفندماه در مراسم بهرهبرداری از پروژه دهیاریها، شهرداریهای استان و حاشیه شهر مشهد که در مجموع ورزشی نشاط برگزار شد، با اشاره به حل مساله انرژی هستهای ایران، اظهار کرد: در طی 12سال گذشته شاهد بودیم که این مساله به عنوان موضوع مهم و تنشزا برای ایران در نظام بینالمللی مطرح بوده است.
وی ادامه داد: قدرت در دست برخی از کشورها است و آنها میتوانند به راحتی حق را پایمال کنند مطرح کردن موضوع استفاده نامطلوب ایران از انرژی هستهای نیز یکی از مسائلی بوده که در آن بررسی درستی صورت نگرفته است.
رحمانیفضلی با بیان اینکه در حال حاضر ایران میتواند به صورت قانونی این تکنولوژی را در اختیار داشته باشد، تصریح کرد: همچنین کشورهای پیشرفته متعهد شدند به ایران در این زمینه کمک کنند، این موضوع که چرا در سالهای گذشته مساله انرژی هستهای ایران قانونی شمرده نمیشد مسالهای است که نیازمند بررسی است.
وزیر کشور با اشاره به اینکه بعد از انتخابات سال 92 و قبل از آن در اوج فشار بودیم، عنوان کرد: این موضوع زمینهای بود که غربیها فکر میکردند میتوانند در قالب آن به ایران فشار بیاورند جنگهای روانی، تحریمها و منزویشدن ایران و ... نیز به همین دلیل بوده است.
وی افزود: متاسفانه در مقطعی از زمان سران قوا در دید عمومی با یکدیگر بحث میکردند در مسائل مختلف که در حوزههای متفاوتی بودند نیز اختلاف نظر داشتند که این موضوع منجر به افزایش تورم، رکود و ... شد.
رحمانی فضلی گفت: متاسفانه در این ایام شاهد غمی بودیم که به دلیل عدم فرمانبرداری در دل رهبر انقلاب اسلامی به وجود آمده بود، افراد باید فکر کنند که با این کارها دشمن را برای ضربه زدن مصممتر میکنند و یا دشمن ناامید میشود.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: اگر در حال حاضر به پیروزیهایی دست یافتهایم به دلیل اعتمادی است که در درون کشور شکل گرفته، درون کشور انسجام، وحدت و محوریت قرار دادن رهبری حاکم است.
رحمانیفضلی عنوان کرد: با امنیتی که در داخل کشور شکل گرفته مردم امیدوار و مصمم به ادامه مسیر هستند.
وزیر کشور خطاب به افرادی که گمان میکنند پذیرش ایران از جانب غرب به دلیل خوشرویی بوده است، خاطرنشان کرد: این تصور که فکر کنیم پذیرش ما به دلیل خوشرویی، نیت خوب دشمن و یا پشیمانی آنان بوده کاملا اشتباه است زیرا ایران توانست خواستههایش را به جهان تحمیل کند پذیرش ایران به دلیل اختیار، امنیت و اراده ما است.
رحمانیفضلی ادامه داد: کسانی که تصور میکنند ما تسلیم شدهایم کاملا در اشتباه هستند بنای ما برای مذاکره خوشبینی و اعتماد نبوده و بر اراده و قدرت تحلیل خود تکیه داشتیم.
وی با اشاره به اینکه برخی از تحلیلها نشان میدهند که مسئولان دولت به عنوان سیاستگذاران اصلی فریب خوردهاند، افزود: این مساله که مسئولان فریب خورده، قدرت تحلیل ندارند یا در مسیر خاص دشمن حرکت میکنند کاملا غلط است در مذاکرات، اقتدار، برنامه، تحلیلهای صحیح و فهم درست از تمام معادلات بینالمللی حاکم بود.
وزیر کشور بیان کرد: افرادی که تحلیل درستی از مناسبات ندارند ایمان و استقامت نداشته و از رویارو شدن با صحنههای بینالمللی وحشت دارند. اما باید بدانند که حل مساله نیازمند طرح دقیق است، ایران نمیتواند با کشورهای دیگر ارتباط نداشته باشد بلکه باید در مواجه با آنها اقتدار، تدبیر و برنامهریزی را سرلوحه کار خویش قرار دهد و این امر به جز داشتن وحدت و انسجام درونی محقق نمیشود.
رحمانی فضلی با بیان اینکه طرح برخی از مسائل و موضوعات و تحلیلها در دل مردم نگرانی ایجاد میکند، عنوان کرد: مردم مسلمان منطقه به ما امید دارند و رهبر انقلاب را نجاتبخش خود میدانند حالا اگر ما به این مقاومت ایمان داریم آیا تلاش ما باید بر ایجاد تفرقه و ناامید کردن مردم باشد.
وی افزود: در انتخابات پیشرو همه باید حول محور قانون پیش بروند و سلامت را اصل بدانند اما گاهی شاهد برخی موضعگیریها هستیم که انسان فکر میکند برخی افراد قصد دارند شهرت را به هر قیمتی به دست بیاورند و سود کنند اما ما حق نداریم برای رسیدن به جایگاه مجلس از مسیر تهمت، دروغ و افترا استفاده کنیم، زیرا این مبدأ و مسیر با یکدیگر سازگار نیست.
وزیر کشور با بیان اینکه بعد از تأیید شورای نگهبان بنا بر این است که همه افراد تأیید شده خوب هستند و چه فرقی دارد که چه کسانی به مجلس میروند، عنوان کرد: یک نماینده از زمانی که برای حضور در مجلس اراده میکند و تا وقتی که پشت صندلیهای مجلس مینشیند از فیلترهای مختلف عبور میکند و باید بررسی این مسیر را بر عهده قانون گذاشت.
وی ادامه داد: باید به مردم ایمان داشته باشیم و تواناییهای خود را به آنها ارائه دهیم اگر کسی دزد یا خائن است باید با ارائه مستندات به مردم معرفی شود.
رحمانی فضلی با اشاره به برخی از تحلیل ها درباره رابطه مجلس و دولت، تصریح کرد: گاهی انسان از شنیدن این تحلیلها متعجب میشود. تفکیک قوا برای تقابل و تضاد نیست بلکه این تفکیک برای حفظ استقلال قوا و در عین حال همکاری بیشتر آنان است، در واقع مجلس ریلگذار بوده که مسیر را مشخص میکند و دولت باید در آن حرکت کند.
وی با بیان اینکه نمیتوانیم اینگونه داوری کنیم که تمام مشکلات برعهده دولت است، افزود: اینگونه داوری در واقع توهین به مجلس است ما در شرایط پر فشار مقاومت کردهایم و همه این موفقیتها نتیجه همکاری دولت، مجلس و سران قوا است و نباید روابط قوا را بر مبنای تضاد تعریف کنیم.
وزیر کشور با اشاره به به طرح موضوعاتی که هر کسی که به مجلس میرود باید با دولت درگیر شود، گفت: این کلمات در قاموس اسلام و انقلاب نبوده و ما به عنوان جمهوری اسلامی نباید این فرهنگها را گسترش دهیم.
وی یادآور شد: درحال حاضر بحث حمایت رسانههای خارجی از یک جریان در داخل کشور مطرح است که این موضوع درست است اما از اول انقلاب تا به حال این جریانها بوده و این هجمهها علیه کشور ما همیشه و همواره وجود داشته که مردم ما با شعور و آگاهی و ضمن اطاعت از رهبر معظم انقلاب موضع مناسب یعنی حفظ وحدت را اتخاذ کردند.
وزیر کشور با اشاره به تلاش دشمن برای راهاندازی جنگ روانی علیه ایران، افزود: ما نباید اسیر جنگ روانی آنان شویم اجازه نمیدهیم حرفهای بیربط رسانههای بیگانه موجب ایجاد انشقاق در کشور شود و این درست نیست که به برخی افراد برچسبهایی را بزنیم که شما اینگونه هستید.
وی خاطرنشان کرد: نگذاریم که این جنگ روانی بر ما اثر کند وظیفه ما این است که تحلیلهای درستی ارائه دهیم و از همه تصمیماتی که در جهت عمران و آبادانی کشور گرفته میشود دفاع کنیم زیرا ما یک مسیر طولانی را در پیش داریم.
رحمانی فضلی درخصوص نتایج نظرسنجیها پیرامون انتخابات، عنوان کرد: براساس نظرسنجیهای ما حضور خیرهکنندهای در انتخابات پیش رو رقم میخورد، تحلیل من به عنوان وزیر کشور این است که مجلس آینده یک مجلس ولایی و متعهد خواهد بود.
انتهای پیام