قائم مقام حزب ارداه ملت گفت: مردم در شرایط فعلی نسبت به برگهای رأی خود بیتوجه نباشند و آن را واگذار نکنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران، آذر منصوری در نشست خبری لیست انتخاباتی «یاران اعتدال و امید» که در ایسنا برگزار شد، طی سخنانی به تبیین مواضع اصلاحطلبان در انتخابات پیش رو پرداخت و خاطرنشان کرد: دلیل اینکه گفته میشود انتخابات پیش رو مقطع بسیار حساسی برای کشور است آن است که نتیجه این انتخاباتها قرار است دو نهاد اصلی قدرت را چهار و هشت سال در کشور تشکیل دهد.
وی با تأکید بر اهمیت انتخابات و نتایج حاصل از صندوقهای رأی، اظهار کرد: اهمیت و ظرفیت نهاد انتخابات و صندوقهای رأی به عنوان یکی از بیبدیلترین میراث انقلاب اسلامی به اندازهای ارزشمند است که نباید از آن غفلت کنیم. در همین راستا هموراه مشاهده کردهایم که جریاناتی که در طول تاریخ نسبت به این نهاد غافل و بیتفاوت بودهاند نه تنها هیچ دستاوردی برای خود کسب نکردهاند بلکه از این بیتفاوتی آنها دستاوردی برای نظام نیز حاصل نشده است.
وی تأکید کرد: اصلاح طلبان همواره ثابت کردهاند و تلاششان بر این است که با وجود صحنه رقابت ایجاد شده در صحنه حضور پیدا کنند.
قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت خاطرنشان کرد: تأکید همه اصلاحطلبان بر این است که چنانچه در شرایط سیاسی و اجتماعی کشور تا هفتم اسفندماه به نحوی باشد که شاهد حضور گسترده مردم پای صندوقهای رأی باشیم شانس اصلاحطلبان از رقیب بیشتر خواهد بود.
وی ائتلاف ایجاد شده در جریان انتخابات پیش رو را مهمترین دستاورد اصلاحطلبان پس از ائتلاف انتخابات سال 92 دانست و گفت: سامانه انسجام بخش اصلاحطلبان در سراسر کشور دستاورد بزرگی است که اهمیت آن حتی کمتر از حضور در انتخابات و نتیجه آن برای اصلاحطلبان نخواهد بود.
وی گفت: فارغ از اینکه اصلاحطلبان چه نتیجهای از انتخابات پیش رو کسب کنند، تشکیل این سامانه اتحاد، بلوغ، عقلانیت و واقع بینی است که این جریان سیاسی نسبت به موقعیت خود کسب کرده است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه «در شرایط فعلی و با توجه به صحنه رقابت نابرابر ایجاد شده، تأکید اصلاحطلبان و عزم آنها بر این است که در صحنه انتخابات حضور فعال داشته باشند»، تأکید کرد: از مردم درخواست داریم که در شرایط فعلی نسبت به برگهای رأی خود بیتوجه نباشند و آن را واگذار نکنند.
وی ابراز عقیده کرد: تاکید اصلاحطلبان در مشارکت حداکثری به خاطر رقابت نابرابری است که با رقیب خود در جبهه اصولگرایان دارند. صداوسیما به شکل بیسابقه به عنوان یک رسانه فراگیر به گونهای دیگر عمل میکند و با وجود تاکید رهبری بر مشارکت حداکثری نوع عملکردش نشانگر تاکید و تصریحی که رهبری داشتند، نیست. حتی پس از تایید صلاحیتها و در آستانه انتخابات در برخی حوزهها شایعاتی وجود دارد مبنی بر این که به کاندیداهای اصلاحطلبان گفتهاند که اگر چنین و چنان کنند رد صلاحیت میشوند.
وی معتقد است: جریان رقیب پایگاه و رای مشخص دارد. 8 سال دولت گذشته و 3 دوره مجلس را در اختیار داشته و کارنامهشان روشن است و باید پاسخگوی آن باشند. آنها با توجه به این کارنامه به شدت نگران از دست دادن پایگاه مردمیشان هستند. جریانی سعی دارد مانع مشارکت حداکثری شود و با رفتارهایی از جمله طرح شایعات و منتسب کردن اصلاحطلبان به حمایت از بیرون تلاش دارند که ناامیدی را در مجموعه اصلاحطلبان به وجود آورند.
این فعال سیاسی تاکید کرد: اصلاحطلبان تلاش دارند تا انتخابات با مشارکت حداکثری شکل گیرد، بر این اساس همه جریانهای سیاسی که در انتخابات هستند را به رعایت اخلاق انتخاباتی دعوت میکنیم.
وی به نقش دولت در برگزاری انتخاباتی سالم و قانونی به طوری که این اطمینان را به مردم دهد که انتخابات رقابتی است، اشاره کرد و گفت: این مساله میتواند با رفتارها و اقدامات جبهه رقیب اصلاحطلبان مقابله کند و بخشی از رفتارهایی که در جهت ناامید کردن مردم برای مشارکت در انتخابات است را خنثی کند.
وی درباره پیشبینیها از آراء اصلاحطلبان گفت: بعد از رد صلاحیتها و شوکی که به جامعه وارد شد به میزان قابل توجهی از مشارکت مردم کم شد اما ما تجربه انتخابات سال 92 را داریم و بعد از این که کاندیداهای ما شانس ورود پیدا نکردند در سه روز پایانی یک موج اجتماعی شکل گرفت که خواستار تغییر رویکرد دولت در کشور بود. مشارکتی که قبل از رد صلاحیتها بود برآمده از تمایل به تغییر و اقبال به سمت اصلاحطلبان و حامیان دولت بود. این مطالبه همچنان وجود دارد و در سه روز آینده فکر میکنیم که موجی که در سال 92 به وجود آمد را ما هم داشته باشیم.
منصوری گفت: جریان اصلاحطلب تفاوتی عمده با جناح رقیب خود دارد و آن این است که مدام در حال نقد خود است، اما جریان اصولگرا ایستاست و آسیبشناسی دقیقی از خود ندارد و به دنبال تخریب جریان رقیب خود است و توصیه ما این است که رفتار گذشته خود را تغییر داده و به نقد خود بپردازند.
وی درباره برخی شایعات مبنی بر حمایت رسانههای خارجی از اصلاحطلبان گفت: نگاه اصلاحطلبان به استفاده از ظرفیتها و ساختارهای حقیقی و حقوقی داخلی است و این ظرفیتهای رسانهای و اطلاع رسانی و شبکهای در داخل وجود دارد؛ بنابراین اینکه رسانههای خارجی چه اخباری را منتشر میکنند تاثیری در رویکرد ما ندارد. ما مدتها پیش نسبت به عملکرد رسانه ملی نقد داشتیم اما این انتقادها راه به جایی نبرده است و با توجه به گسترش تکنولوژی در بخش رسانه امروز دیگر مدیران رسانهها، دولتها و آژانسهای خبری لزوما شکل دهنده رای و نظر مردم نیستند ما بر تاثیر و توجه بر رسانههای داخلی تاکید داریم و حرکت قانونمند تا 7 اسفند را دنبال میکنیم.
انتهای پیام