رییس هیات نظارت بر انتخابات خراسان‌ شمالی:

حضور گسترده در انتخابات، بازدارنده دخالت بیگانگان است

رییس هیات نظارت بر انتخابات خراسان‌ شمالی گفت: حضور گسترده مردم در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی نظام بازدارنده دخالت بیگانگان در همه حیطه‌هاست.

رییس هیات نظارت بر انتخابات خراسان‌ شمالی گفت: حضور گسترده مردم در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی نظام بازدارنده دخالت بیگانگان در همه حیطه‌هاست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان شمالی، حجت‌الاسلام نوری در نشست رسانه‌ای اظهار کرد: برای تامین امنیت در فضای انتخابات باید قوانینی اعمال شود تا افرادی که وارد این عرصه می‌شوند به جلوگیری از تخلفات و نتیجه آراء انتخابات اطمینان پیدا کنند.

وی افزود: این اطمینان سبب خواهد شد تا افراد با نشاط بیشتر، روحیه بهتر و پشتکار بسیار در این عرصه حضور داشته و به تبلیغ بپردازند.

نوری با بیان اینکه پشتوانه هر نظامی مردم هستند که این اصل به‌ویژه در نظام مقدس جمهوری اسلامی که به وسیله مردم تشکیل شده، مصداق دارد، گفت: با توجه به اینکه این نظام، حاضر به تسلیم در برابر زیاده‌خواهی دولت‌های مستکبر دنیا نبوده و با همه قدرت در برابرآن‌ها ایستادگی می‌کند، بنابراین نیاز به پشتوانه مردمی بیش از پیش در آن احساس می‌شود.

وی ادامه داد: اگر دنیا به ویژه غرب متجاوز و عرب متعصب بفهمند که نظام جمهوری اسلامی دارای پشتوانه مردمی نیست بلافاصله برای نابودی آن اقدام خواهند کرد، اما زمانی که می‌بینند مردم در عرصه‌های عمومی همانند 22 بهمن، روز قدس و انتخابات با همه توان حضور پیدا کرده و شرکت می‌کنند متوجه قدرت اصلی این نظام می‌شوند.

رییس هیات نظارت بر انتخابات خراسان‌ شمالی گفت: بنابراین خود حضور مردم در عرصه‌های مختلف در دخالت بیگانگان در همه حیطه‌ها بازدارنده خواهد بود.

وی یادآورشد: امروزه برخی از کشورها به‌منظور ایجاد امنیت در منطقه، خود از سلاح و بمب‌های هسته‌ای استفاده کرده و دشمنان خود را با این ابزارها می‌ترسانند، اما در نظام جمهوری اسلامی برای ترساندن دشمنان از قدرت و پشتوانه مردمی استفاده می‌شود.

نوری با بیان اینکه در تایید صلاحیت‌های افراد به توانمندی‌های علمی و فردی، تجربیات و تحقیقات افراد توجهی نمی‌شود، افزود: بر اساس قانون برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی، وجود مدرک تحصیلی ارشد و یا معادل آن دارای اهمیت است.

وی ادامه داد: وجود ویژگی‌هایی همانند عدم وابستگی به احزاب، سوء پیشینه، سوء شهرت، التزام عملی به اسلام، قانون اساسی و باور به ولایت فقیه در کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی مدنظر است اما باید به‌منظور سنجش توانمندی افراد همانند مجلس خبرگان رهبری و بحث اجتهاد، به موارد فوق بندهایی همانند برپایی یک آزمون علمی نیز افزوده شود.

نوری با تاکید بر اینکه یک نماینده مجلس باید آشنایی کامل با قانون اساسی داشته باشد، ادامه داد: برخی از کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی طوری به مردم وعده و وعید می‌دهند که واقعا جای خجالت دارد و این امر از عدم آشنایی کاندیداها با وظایف نماینده و قانون اساسی نشأت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: برخی از کاندیداها حتی توانایی لازم برای سخنرانی و حضور در پشت تریبون را ندارند که به تبع نمی‌توانند مشتری نیز جذب کنند مگر در صورت استفاده از پول، فضا را مسموم کرده و وضعیت خود را ارتقاء دهند که در این راستا باید منشاء هزینه‌های کاندیداها مشخص شود.

نوری یادآورشد: باید رسانه‌ها و مردم به عنوان یک مطالبه، بررسی نقاط ضعف قانون انتخابات را از همین نمایندگان حاضر در مجلس بخواهند.

وی با اشاره به روند تایید صلاحیت کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان‌ شمالی، گفت: میزان تایید صلاحیت کاندیداها در این استان نسبت به میانگین کشور 11 درصد بالاتر بوده و تلاش شده است تا وضعیت هیچ کاندیدایی عدم احراز نباشد و همه به نتیجه برسند.

نوری با اشاره به تخلفات انتخاباتی در استان، یادآور شد: متاسفانه در حوزه انتخابیه شیروان میزان تخلفات انتخاباتی بسیار است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 94120100628
  • خبرنگار :