معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان:

«انتخابات» راهکار برقراری دموکراسی در دنیاست

معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان با بیان اینکه رسانه‌ها باید بین مردم و کاندیدا‌ها رابطه ایجاد کنند، گفت: ذائقه مردم باید از نیازهای روزمره به سمت منافع ملی تغییر کند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان با بیان اینکه رسانه‌ها باید بین مردم و کاندیدا‌ها رابطه ایجاد کنند، گفت: ذائقه مردم باید از نیازهای روزمره به سمت منافع ملی تغییر کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، محمد احمدی‌پور امروز، ۲۸ بهمن در همایش «رسانه و اخلاق انتخاباتی» که در مجتمع فرهنگی و هنری خاتم‌الانبیاء (ص) رشت برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از نقش‌آفرینی رسانه‌های استان در خلق حماسه ۲۲ بهمن، اظهار کرد: برگزاری گسترده و باشکوه مراسم یوم‌الله ۲۲ بهمن در شرایط امروز منطقه و جهان دارای اهمیت ویژه‌ای است.

وی با اشاره به دغدغه اخلاق حرفه‌ای در جامعه، افزود: بی‌اخلاقی تنها مربوط به حوزه رسانه‌ها نیست، بلکه در همه سطوح جامعه می‌توان با آن مواجه شد. نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به لحاظ اعتقادی در جهت خدمت به مردم و توسعه کشور حرکت می‌کند. در این مسیر به توفیقات روزافزون در بخش‌های علمی و فناوری رسیده‌ایم، اما متاسفانه در بخش فرهنگی کم‌کاری کرده‌ایم.

احمدی‌پور توسعه علوم انسانی را مقدم بر انقلاب صنعتی اروپا دانست و تصریح کرد: برگزاری این همایش در آستانه انتخابات ۷ اسفند دارای نتایج ارزشمند است. دولت به فضای باز رسانه‌ای اعتقاد دارد، زیرا تشخیص اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه را درست و خوب می‌داند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گیلان از متولیان امر روشنگری در جامعه خواست به بررسی رفتارهای انتخاباتی بپردازند و اضافه کرد: برگزاری انتخابات در کلانشهر‌ها و شهرهای کوچک متفاوت است. انتخابات در شهرهای بزرگ تحت تاثیر جبهه‌های سیاسی است، اما نقش اشخاص و اقوام محلی و منطقه‌ای در شهرهای کوچک پررنگ است. فعالیت احزاب، جبهه‌ها و جریانات سیاسی به برگزاری انتخابات حداکثری کمک می‌کند. در غیر این صورت مشارکت مردمی کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینکه حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای، گرایش مشترک همه ماست، خاطرنشان کرد: جمهوریت، یکی از ارکان نظام ایران و «انتخابات»، راهکار برقراری دموکراسی امروز در دنیاست لذا به جای پرداختن به حاشیه‌های انتخاباتی، باید در جهت افزایش مشارکت مردمی گام برداریم.

احمدی‌پور با اشاره به استراتژی کشور‌ها در جهت حفظ منافع ملی، گفت: حضور مردم، استراتژی جمهوری اسلامی ایران برای حفظ منافع ملی است. هر کسی که با ایجاد یاس و دلسردی در مردم، حضور آنان را در صحنه‌های نظام کم‌رنگ کند، قطعا خلاف منافع ملی عمل کرده است. ایران، نقطه تعادل‌بخش منطقه و جهان است و لذا حمایت مردم از نظام، قدرت چانه‌زنی ما را بالا می‌برد.

این مقام مسئول بر رعایت قانون از سوی کاندیداهای انتخاباتی تاکید کرد و ادامه داد: رسانه‌ها باید محدودیت‌های قانونی انتخابات را برای جامعه تبیین کنند. در واقع رسالت اصحاب رسانه این است که با روشنگری به مردم یاد دهند تا از کاندیدا‌هایشان، کارهای تعریف شده و قابل اندازه گیری مطالبه کنند.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها باید بین مردم و کاندیدا‌ها رابطه ایجاد کنند، یادآور شد: ذائقه مردم باید از روزمرگی نیاز‌ها به سمت منافع ملی تغییر کند. با وجود این همه شبکه‌های اجتماعی خبررسان، نیازمند رسانه‌های تحلیل‌گر هستیم. اصحاب رسانه باید به تحلیل محتوا در جامعه بپردازند.

احمدی‌پور بر هوشیاری جامعه در برابر بداخلاقی‌های سازماندهی شده تاکید کرد و گفت: عوامل نفوذی به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی و عدم مشارکت مردم در انتخابات و در ‌نهایت خدشه‌وارد کردن به منافع ملی هستند. باید ساده‌انگاری را کنار بگذاریم، زیرا «نفوذ» با ظاهرالصلاح بودن رابطه مستقیم دارد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94112919005
  • خبرنگار :