یک فعال سیاسی با اشاره به تاثیرات مشارکت حداکثری در تقویت نظام گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات همانند قرار دادن انگشت به ماشه اسلحه ای است که به سوی دشمن نشانه گرفته شده است.
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر مرتضوی کیاسری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اقتدار برخی حکومتها مردمی و برخی دیگر مبتنی بر اسلحه و ثروت است اظهار کرد: قدرت مادی، توان دفاعی و حمایت مردمی سه عامل اقتدار حکومت هاست که مهمترین عامل اقتدار حکومت ها مردمی بودن حکومتهاست.
وی در ادامه افزود: جمهوری اسلامی از جمله نظام هایی است که به اراده مردم استوار است و تمام مسئولان نظام مستقیم و غیر مستقیم توسط مردم انتخاب می شوند. مردم با حضور در صحنه های اجتماعی، انقلابی، فکری و ایدئولوژیک مثل روز قدس، 22 بهمن نماز جمعه و راهپیمایی مردمی علاقه خود به نظام را اعلام میکنند.
نائب رئیس خانه احزاب ایران همچنین خاطر نشان کرد: دشمن میتواند این مشارکت ها را زیر سوال ببرد یعنی یا میزان حضور مردم را زیر سوال ببرند یا اینگونه تبلیغ کنند که فقط یک گروه خاص در این صحنه ها مشارکت میکنند اما حضور مردم در انتخابات مستند به آمار است و نمیتوان در آن خدشه ای وارد کرد.
کیاسری با اشاره به میزان مشارکت در انتخابات کشورهای دیگر گفت:هیچ حکومتی در دنیا به میزان جمهوری اسلامی از پشتوانه مردمی برخوردار نیست. آمار حضور و مشارکت مردم در انتخابات نشان دهنده تمایل مردم به بقای نظام و استرداد سیاست های نظام است.
این فعال سیاسی در ادامه تصریح کرد: حضور به روز و حداکثری مردم در انتخابات این پیام را به دشمن میدهد که آنها نمی توانند علیه نظام توطئه کنند، زیرا نظام پشتوانه مردمی دارد.
وی در پایان تاکید کرد: توان نظامی، اراده و حضور مردمی، باور و ایمان مردم و رهبری هوشمندانه پایه های قدرت نظام ما را تشکیل میدهد. حضور حداکثری مردم در انتخابات یعنی حضور مردمی که باور آسمانی دارند و تحت امر رهبری الهی بوده و قدرتمند هستند. در این شرایط خداوند هم دولت را یاری میکند.
انتهای پیام