رئیس کمیته مخابرات مجلس، گفت: مدیری که در یکی از مجموعههای وزارتخانه ارتباطات با دلال مخابراتی در ارتباط بوده، منصوب دولت قبل بوده و در دولت یازدهم با شناسایی این فرد، برکنار شده است.
به گزارش ایسنا، روزنامه شرق آورده است: کمتر از یک هفته قبل، خبری بر درگاه یکی از خبرگزاریها قرار گرفت که اتهامی را متوجه دولت میکرد. در خبری که از سوی این خبرگزاری منعکس شده بود، بازداشت یک دلال بینالمللی مطرح شده بود که به برخی از مدیران و دستاندرکاران وزارت ارتباطات رشوه میداد تا با ایجاد شبکهای فاسد اقدام به تحمیل قراردادهای خاص با مبالغی بهمراتب بالاتر از میزان رقم واقعی به بیتالمال کند.
منبع آگاه این خبرگزاری گفته بود: اعطای سفرهای خارجی، ویزا و اقامت کشورهای اروپایی، منزل مسکونی، خودرو و ... از جمله مواردی است که این دلال پرنفوذ برای تطمیع مدیران و طراحی فساد سیستمی برای تعریف پروژههای بزرگ خرید تجهیزات مخابراتی، ترک تشریفات مناقصات و برآوردهای فنی و قیمتی غیرواقعی استفاده کرده است؛ خبری که تلویحاً دولت را نشانه رفته بود، اما دیروز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه مراسم افتتاح پروژه افزایش پهنای باند شبکه زیرساخت کشور به مناسبت دهه فجر، با رد ارتباط این موضوع به دولت یازدهم، پشتپرده این تخلف را تشریح کرد.
به گفته محمود واعظی، مدیر بازداشتشده در یکی از زیرمجموعههای این وزارتخانه، منصوب دولت قبل بوده است و هیچ ارتباطی با دولت تدبیر و امید ندارد. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: قرارداد یا مناقصهای هم که غیرقانونی عنوان شده در دولت قبل منعقد شده و این دولت برای بررسی آن گروهی تشکیل داده است.
وی ادامه داد: این گروه بررسی خواهد کرد که آیا این قرارداد و مناقصه و مدیران دخیل در آن دارای ابهام هستند یا خیر و اگر ابهامی وجود داشته باشد مطمئن باشید قوه قضائیه کار خود را انجام خواهد داد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با اخبار منتشره درباره این مدیر، وی عزل و فرد امینی جایگزین او شده است.
واعظی، سیاست دولت تدبیر و امید را شفافسازی پیرامون قراردادها عنوان کرد و گفت: سیاست دولت مخالفت با فساد است و هرجا متوجه فسادی شویم مانع آن خواهیم شد.
مدیر سابق تحت بازجویی است
حامدرضا اسماعیلی، سرپرست روابطعمومی و امور بینالملل شرکت ارتباطات زیرساخت، در گفتوگو با «شرق» در رابطه با همکاری یک مدیر دولت قبل در شرکت ارتباطات زیرساخت با دلال تجهیزات مخابراتی گفت: بخش نظارتی وزارت ارتباطات در بررسیهای خود به ارتباطات یک مدیر منصوب دولت احمدینژاد با دلال تجهیزات مخابراتی رسیده و متوجه شد این مدیر از دلال معروف پول دریافت کرده است، اما این مسأله تاکنون در حد یک اتهام مطرح بوده و هنوز به اثبات نرسیده است. این پرونده اکنون در دستگاههای قضائی در حال بررسی و مدیر سابق نیز تحت بازجویی است.
اسماعیلی همچنین تأکید کرد دولت یازدهم به محض اطلاع از این ارتباطات مشکوک، این مدیر را عزل و فرد دیگری را جایگزین وی کرده است. او همچنین تأکید کرد بازیهای سیاسی پشت این مسأله است و قصد دارند چهره دولت یازدهم را مخدوش کنند، اما هم مناقصه مورد اشاره در این خبر که از سوی رسانههای اصولگرا مطرح شده و همچنین فردی که در وزارت ارتباطات با دلال مخابراتی در ارتباط بوده، هردو مربوط به دولت قبلند و ارتباطی با این دولت ندارند.
ردپای دوباره مدیران احمدینژادی در تخلفات مالی
رمضانعلی سبحانیفر، رئیس کمیته مخابرات مجلس، در گفتوگوی خود با «شرق» با تأیید این موضوع یادآور شد مدیری که در یکی از مجموعههای وزارتخانه ارتباطات با دلال مخابراتی در ارتباط بوده، منصوب دولت قبل بوده و در دولت یازدهم با شناسایی این فرد، برکنار شده است.
جرح و تعدیل قراردادهای مخابراتی
بر اساس گزارش ایرنا نیز برخی سایتهای خبری در روزهای گذشته اقدام به انتشار اخباری درباره بازداشت یک دلال معروف تجهیزات مخابراتی به اتهام پرداخت رشوه به برخی از مدیران کرده بودند. اخبار منتشرشده از بازداشت یک مدیر در شرکت ارتباطات زیرساخت خبر داده و عنوان کرده بود که در جریان مناقصهای به مبلغ اولیه قرارداد 350 میلیون یورو، در نهایت با جرح و تعدیل، قرارداد با مبلغ 250 میلیون یورو در شرکت زیرساخت نهایی شده اما در این قرارداد مبلغ 100 میلیون یورو مورد اختلاف است.
همچنین در روزهای اخیر عنوان شده بود که «ف. د»، دلال معروف تجهیزات مخابراتی کشور، هفته گذشته به اتهام پرداخت رشوه به برخی از مدیران با حکم بازپرس دادسرای کارکنان دولت بازداشت شده است.
انتهای پیام