رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه از لحاظ کمی و فراهم کردن فضای آموزش با مشکل حادی در مناطق محروم روبهرو نیستیم، گفت: از لحاظ تجهیزات، سرانه و اداره مدارس شبانهروزی مشکلاتی وجود دارد که لازم است خیرین به کمک بیایند.
به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مرتضی رئیسی در همایش ملی حامیان مدارس شبانهروزی با بیان اینکه نسبت مدارس شبانهروزی بعد از انقلاب 175 برابر شده است، افزود: با احتساب 3350 مدرسه شبانهروزی میتوان گفت پس از انقلاب هر چهار روز یک مدرسه دایر شده است.
وی با بیان اینکه از لحاظ کمی با مشکل حادی در مناطق محروم روبهرو نیستیم، گفت: آنچه در این میان مهم است، اداره این مدارس است و از لحاظ تجهیزات، سرانه، تغذیه و... مشکلاتی در مدارس شبانهروزی وجود دارد.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه امسال بخشی از امکانات عمرانی ما سطح تجهیز مدارس شبانهروزی شده است، اظهار کرد: واقعیت این است که هنوز با سطح مطلوب فاصله بسیاری وجود دارد و بسیاری از نیکوکاران تمایل دارند تا در اداره این مدارس کمک کنند. بنابراین تشکیل یک نهاد خیر، کار بسیار پسندیدهای است و میتوان در این زمینه از مجمع خیرین مدرسهساز الگوبرداری کرد.
رئیسی ادامه داد: این مجمع یک تشکیلات مردم نهاد موفق بوده است. برای اداره کار و جلب حمایتها در مدارس شبانهروزی هم باید امور به دست خود خیرین باشد و دولت نقش حامی را بازی کند، علاوه بر این باید مبنای قانونی برای این تشکیلات گذاشته شود و حمایتهای قانونی وجود داشته باشد تا کار به خوبی پیش برود.
به گزارش ایسنا، محمدرضا حافظی، رییس مجمع خیرین مدرسهساز نیز با بیان اینکه مسوولیت خیرین ایجاب میکند تا در این امر خیر بیش از پیش مشارکت کنند، اظهار کرد: امروز مدارس خیرساز در بیش از 550 شهرستان به ثبت رسیدهاند، برای کمک به مدارس شبانهروزی نیز صندوق توسعه عدالت آموزشی موجودیت پیدا کرده و به زودی آغاز به کار خواهد کرد.
رییس مجمع خیرین مدرسهساز افزود: یک نماینده از سوی وزیر آموزش و پرورش و دو نماینده از جامعه خیرین برای این صندوق انتخاب میشوند و حسابی در بانک سرمایه افتتاح شده که رقم کمکها به این حساب واریز خواهد شد.
انتهای پیام