مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه مازندران گفت: ردصلاحیتها به معنای ناشایست بودن افراد نیست و این افراد میتوانند در سمتهای دیگر به کار گرفته شوند.
حسین رفیع در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران، اظهار کرد: بر اساس قوانین کشور تائید صلاحیت افرادی که میخواهند وارد مجلس شوند و در عرصه رقابت حضور پیدا کنند بر عهده شورای نگهبان است.
وی تصریح کرد: شورای نگهبان در تائید و یا ردصلاحیت افراد باید با اجرای قانون، مصلحت جامعه، کشور، نظام سیاسی و مردم را لحاظ کند.
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه برخی از نمایندگان فعلی مجلس نیز ردصلاحیت شدهاند، خاطرنشان کرد: در اجرای قانون باید به گونهای عمل کرد که مجموعه نیروهای دوستدار نظام، انقلاب و کشور در چارچوب قانون و با رعایت نظم در عرصه رقابت حضور پیدا کنند.
رفیع با تاکید بر اینکه این رد صلاحیتها به منزله ناشایست بودن افراد برای حضور در پستهای دیگر نیست، گفت: برخی از کاندیداها انسانهای شایستهای هستند که میتوانند در سمتهای دیگری به انجام وظیفه بپردازند.
وی تاکید کرد: در اجرای قانون باید طوری عمل شود که علاوه بر اجرای آن، مصالح نظام و کشور دیده شود.
این کارشناس سیاسی با بیان اینکه شورای نگهبان نهادی است که فراجناحی عمل میکند، اظهار کرد: در اجرای قانون باید دقت کنند تا گرفتار برخی زیادهخواهیها نیز نشوند.
رفیع با بیان این مطلب که شورای نگهبان قانون را اجرا میکند، ابراز عقیده کرد: سختگیریها هم باید کمتر باشد، با سعه صدر و تعامل، صلاحیت افراد واجد شرایط بیشتری قابل تایید است.
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه مازندران در ادامه با اشاره به نقش قوای سه گانه در برخورد با افراد رد صلاحیت شده، اظهار کرد: روسای سه قوه باید به گونهای عمل کنند که هماهنگی بیشتری از عملکرد آنها دیده شود.
رفیع در پایان تاکید کرد: با تعامل سازنده و برخورد دوستانه میتوان این مسائل را حل کرد.
انتهای پیام