جمعی از احزاب اصلاح‌طلب خواستار شدند:

الزامات برگزاری انتخاباتی رقابتی‌ را فراهم کنید

جمعی از احزاب اصلاح‌طلب در واکنش به نتایج بررسی صلاحیت‌ها در مورد برخی داوطلبان مجلس دهم، با صدور بیانیه‌ای خواستار اعلام صلاحیت واجدان شرایط قانونی به منظور رقابت جدی و مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای شدند.

جمعی از احزاب اصلاح‌طلب در واکنش به نتایج بررسی صلاحیت‌ها در مورد برخی داوطلبان مجلس دهم، با صدور بیانیه‌ای خواستار اعلام صلاحیت واجدان شرایط قانونی به منظور رقابت جدی و مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای شدند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در بخش‌ ابتدایی این بیانیه با اشاره به این‌که «پس ازسال‌ها جهاد دیپلماسی و هنرنمایی فرزندان ایران اسلامی‌در عرصه گفت‌وگوهای بین‌المللی و دفاع از حقوق حقه ملت بزرگ ایران‌، سرانجام کام ملت با به فرجام رسیدن برجام شیرین شد.» از همزمانی روز اعلام موفقیت بزرگ عرصه دیپلماسی کشور با روز اعلام نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی‌ انتقاد شده و یادآور شده‌اند: بیانات راهبردی مقام معظم رهبری در 19 دی ماه سالجاری حجت را بر همگان تمام ساخت آن‌جا که ایشان به درستی و هوشمندانه دو مقوله مهم «حفظ اعتبار کشور» و تامین ماندگاری و «حصار امنیت کامل کشور» را به مشارکت همه مردم در انتخابات مرتبط ساختند‌، انتظار طبیعی آن بود تا متولیان امرِ انتخابات مِن جمله هیات‌های نظارت شرایطی را پدید آورند تا زمینه برای مشارکت بیش از گذشته مردم در انتخابات هفتم اسفند ماه فراهم شود. متاسفانه تا بدینجا نه تنها این انتظار برآورده نشده که خواسته یا ناخواسته فضایی بوجود آمده که درسال همدلی و همزبانی‌، فرجام برجام به فرجام امید نسبت به حاکمیت گفت‌وگو‌، اخلاق‌، عدالت‌، عقلانیت و مدارا درفضای سیاست داخلی تعبیر گردد.

در این بیانیه با اشاره به میزان رد صلاحیت‌های کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی‌ بویژه نامزدهای منتسب به جریان اصلاحات ابراز عقیده شده است: هر گاه که هدایت مجلس شورای اسلامی‌در اختیار اکثریت مطلق یک جریان و تفکر سیاسی - فارغ از اصولگرا و اصلاح‌طلب - قرار داشته است آن مجلس قادر نبوده تا از تمامی ‌ظرفیت‌های قانونی‌اش به عنوان نهادی در راس امور‌، بهره گیرد. علاوه بر آن بسیاری از کارشناسان دلسوز و مستقل نسبت به سرنوشت‌ساز بودن چند سال آینده در حیات سیاسی‌، اقتصادی و اجتماعی کشور اذعان دارند به طوریکه گذر از گردنه‌های پیش رو را بدون مشارکت و نقش‌آفرینی تمامی ‌جریانات‌، عناصر و ظرفیت‌های سیاسی و تخصصی علاقمند به کشور ناممکن می‌دانند. آگاهان سیاسی و اقتصادی از این واقعیت غافل نیستند که حتی اگر برجام را پروژه‌ای بدانیم که در این مرحله به فرجامی‌خوش منتهی شده‌، مراحل تکمیلی و آثار و تبعات ناشی از آن دست کم یک دوره 10 ساله از آینده تعاملات بین‌المللی نظام را متاثر خواهد ساخت. افزون بر همه آن‌چه گفته شد از یاد نباید برد که حاکمیت گفتمان چندصدایی در مجلس شورای اسلامی ‌نه تنها مورد تایید امام راحل عظیم‌الشان بوده است که حتی بارها مورد تاکید آن معمار انقلاب نیز قرار گرفته‌ است.

نویسندگان این بیانیه نوشته‌اند: در پایان ما به عنوان بخشی از احزاب و تشکل‌های اصلاح‌طلب علاقه‌مند به میهن و باورمند به نظام مقدس جمهوری اسلامی ‌ایران از شورای محترم نگهبان و تمامی‌مسئولین در همه سطوح که امکان اثرگذاری در روند تجدید نظر در تشخیص و اعلام صلاحیت نامزدهای انتخاباتی را دارند‌، می‌خواهیم تا در فرصت قانونی باقی مانده الزامات برگزاری انتخاباتی رقابتی‌، عادلانه و درخور مردم‌سالاری دینی را بیش از پیش فراهم کنند. ما همچنین از اعضا‌، هواداران و عموم ملت فهیم ایران می‌خواهیم تا شور و نشاط خویش را حفظ نمایند تا که ان‌شاء‌الله با تدبیر بزرگان‌، همگان به خلق حماسه‌ای دیگر در عرصه سیاسی توفیق یابیم.

در پایان این بیانیه اسمی احزاب زیر آمده است: مجمع نیروهای خط امام، حزب اعتماد ملی، انجمن اسلامی ‌مدرسین دانشگاه‌ها، حزب مردم‌سالاری، انجمن اسلامی ‌معلمان، انجمن اسلامی‌ مهندسان، حزب اراده ملت ایران، مجمع دانش‌آموختگان ایران اسلامی و جبهه اصلاح‌طلبان ایران اسلامی.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۹ دی ۱۳۹۴ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94102917941
  • خبرنگار :