معاون وزیر راه و شهرسازی ریل طویل را از تکنولوژیهای جدید خواند و گفت: روسها اعلام کردند حاضرند تکنولوژی ساخت ریل طویل را در اختیار ایران بگذارند و نحوه نصب را نیز آموزش دهند. همچنین برای اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار خط اعتباری در این زمینه اعلام آمادگی کردند.
به گزارش ایسنا، علی نورزاد با بیان اینکه به تازگی از سفر مسکو به تهران بازگشته است گفت: از آنجاکه این سفر با اجرای برجام و لغو تحریمها همزمان شد روسها به تکاپو افتادند و بسیار هیأت ایرانی را تحویل گرفتند.
وی افزود: روسها اعلام کردند حاضرند تکنولوژی ساخت ریل طویل را در اختیار ایران بگذارند٬ نحوه نصب را نیز آموزش دهند٬ خودشان هم در این زمینه در ایران کار کنند. همچنین برای اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار خط اعتباری در این زمینه اعلام آمادگی کردند.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با بیان اینکه برای نخستین بار ایران از فناوری ریل طویل بهرهمند میشود به پایگاه خبری وزارت راه گفت: ریلهای معمولی ۱۸ متر است اما ریلهای طویلی که روسها قرار است تکنولوژیاش در اختیار ایران بگذارند ۱۰۰ متری هستند. در واقع با اجرایی شدن تفاهم یادشده میتوان در خطوط ریلی کشور٬ ریل ۱۰۰ متری نصب کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی ریل طویل را از تکنولوژیهای جدید خواند و افزود: روسها قبلا حاضر نبودند این تکنولوژی را به ما بدهند اما بعد از اجرای برجام خودشان برای همکاری با ایران در این زمینه اظهار تمایل کردند یعنی دیدند که دیگر برای بهرهمندی از بازار ایران باید با رقبای غربی رقابت کنند و به چنین تصمیمی رسیدند.
نورزاد اظهار کرد: سفر ما به مسکو با هدف خرید ریل انجام شد و اجرای روسازی هزار کیلومتر خطوط ریلی را نیز با روسها تفاهم کردیم.
انتهای پیام