قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا به اتفاق به اعمال تحریمهای شدیدتر اقتصادی علیه کره شمالی به خاطر جدیدترین آزمایش اتمی این کشور رای دادند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری فرانسه، قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا قانون اعمال تحریمها علیه کره شمالی را با 418 رای موافق و دو رای مخالف تصویب کردند که براساس این قانون تحریمهای شدیدتر اقتصادی علیه دولت کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی اعمال خواهد شد؛ کشوری که پیشتر نیز تحت تحریمهای آمریکا قرار گرفته بود.
هفته گذشته دولت پیونگ یانگ با آزمایش اتمی جدیدی تمامی جهان را دچار تعجب کرد.
قانون اعمال تحریمهای جدید علیه کره شمالی فوریه سال گذشته میلادی توسط کمیته امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسیده بود و آزمایش جدید این کشور آسیایی باعث شد تا مجلس نمایندگان آمریکا این قانون را اعمال کند.
در حالی که کارشناسان غربی هنوز به این نتیجه نرسیدهاند که کره شمالی واقعا یک بمب هیدروژنی را آزمایش کرده که میتواند یک پیشرفت شگرف در تواناییهای اتمی دولت پیونگ یانگ محسوب شود، مجلس نمایندگان آمریکا نتوانست برای تایید این فرضیه منتظر بماند و قانون مذکور را تصویب کرد.
در همین حال اد رویس، رئیس کمیته امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا که این لایحه را ارائه کرده است، گفت: تلاشهای مداوم دولت پیونگ یانگ برای ساخت و توسعه تسلیحات اتمی تهدیدی جدی علیه ایالت متحده محسوب میشود و در حال حاضر زمان آن نیست که دولت آمریکا بیش از این به صبر استراتژیک در قبال این مساله ادامه دهد بلکه زمان انجام عمل علیه کره شمالی است.
هدف از این لایحه منزوی کردن کیم جونگ اون و مقامهای ارشد این دولت آسیایی و مسدود کردن حسابهای بانکی خارجی است.
این لایحه باید به سنا برای تایید ارائه شود.
در همین حال شورای امنیت سازمان ملل نیز در حال بررسی اقدامات جدیدی برای مجازات کره شمالی پس از انجام این آزمایش اتمی است.
در حالی که قانونگذاران آمریکایی به دنبال اعمال تحریمهای جدید و سختتر اقتصادی علیه کره شمالی هستند مقامهای دولتی سابق آمریکا نسبت به این مساله هشدار میدهند که چنین اقداماتی برای تغییر رویکرد کره شمالی ناکافی است و تا زمانی که متحد کره شمالی، چین از این کشور حمایت میکند چنین اقداماتی صورت خواهد گرفت بنابراین چین باید موضع دیگری در قبال کره شمالی اتخاذ کند و از قدرت خود برای متوقف کردن برنامههای اتمی کره شمالی بهره ببرد.
انتهای پیام