الخلیج: گزینه کاندیداتوری میشل عون توسط جعجع از طرح حریری پیشی گرفته است

یک منبع لبنانی آگاه اعلام کرد که گزینه حمایت از کاندیداتوری میشل عون توسط سمیر جعجع جلو افتاده است و این امر به معنای شکست ابتکارعمل سعد حریری برای کاندیداتوری سلیمان فرنجیه است.

یک منبع لبنانی آگاه اعلام کرد که گزینه حمایت از کاندیداتوری میشل عون توسط سمیر جعجع جلو افتاده است و این امر به معنای شکست ابتکارعمل سعد حریری برای کاندیداتوری سلیمان فرنجیه است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یک منبع آگاه لبنانی در مصاحبه با روزنامه اماراتی الخلیج عنوان داشت: گروه‌های سیاسی که با دقت بسیار بر تحولات میان دو جبهه مارونی‌ها یعنی حزب "القوات اللبنانیة" و جریان "آزاد ملی" نظارت دارند، معتقدند جریان آزاد ملی طبق آنچه که به نظر می‌رسد، آماده‌ است گام‌های مهمی را برای تقویت این رابطه دو جانبه بردارد و این امر از طریق سند سیاسی صورت می‌گیرد که پس از سلسله نشست‌های ماراتنی در چارچوب ساختار نهایی‌اش تکمیل شد.

منابع در جریان آزاد ملی نیز تاکید کردند: از برجسته‌ترین بندهای این سند که ظرف روزهای آتی در دیدار میان میشل عون، رئیس فراکسیون تغییر و اصلاح و سمیر جعجع، رهبر حزب القوات اللبنانیه در معراب اعلام خواهد شد، با محوریت ریاست جمهوری و ویژگی‌های رئیس جمهور و وضعیت مسیحی‌ها در کشور و حقوق مسیحی‌ها به صورت کلی است و پس از آن دیگر برای همیشه کسی به جای مسیحی‌ها تصمیم نمی‌گیرد.

منابع تصریح کردند که پرونده‌های بررسی شده از "اعلام نیت‌ها" پا فراتر گذاشته است و در پرونده ریاست جمهوری متمرکز شده است و دو طرف روی بیش از چندین برگه و سند که از نشست‌هایشان بیرون آمد، تعهد دادند که از جمله آنها، برگه تفاهم میان این جریان با حزب الله و اسنادی شامل اصول گروه‌های 14 مارس بود.

منابع با بیان اینکه زمان برگزاری این دیدار در گرو تدابیر امنیتی است، خاطرنشان کردند، حمایت از کاندیداتوری میشل عون توسط سمیر جعجع جلو افتاده است و این امر به معنای شکست طرح سعد حریری، نخست وزیر پیشین لبنان و رهبر جریان المستقبل برای نامزد کردن سلیمان فرنجیه، رئیس جریان المرده به عنوان بخشی از حل و فصلی فراگیر است.

در همین حال، منابع آگاه در مصاحبه با الخلیج عنوان داشتند که وزیر کشور و شهرداری‌ها به تماس‌های خود برای برگزاری انتخابات شهرداری‌ها در ماه مه آتی ادامه خواهد داد و این علی رغم برخی از نارضایتی‌ها از سوی جریان المستقبل و جریان ملی آزاد و حزب الله است که شور و شوقی برای این انتخابات نشان نداده‌اند و تاکید کردند که برگزاری این انتخابات در سایه فضایی که در حال حاضر بر کشور و منطقه حکمفرماست، ممکن نیست.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ دی ۱۳۹۴ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94102011290
  • خبرنگار : 71457