جهانگیری:

دولت در مطابقت برنامه ششم با اقتصاد مقاومتی اهتمام جدی دارد

معاون اول رییس جمهور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری مبنی بر لزوم مطابقت برنامه ششم توسعه با سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، گفت: همه اعضای دولت اهتمام جدی دارند که سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه لحاظ شود و هیچکس در دولت نسبت به این موضوع تردیدی ندارد.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری مبنی بر لزوم مطابقت برنامه ششم توسعه با سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، گفت: همه اعضای دولت اهتمام جدی دارند که سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه لحاظ شود و هیچکس در دولت نسبت به این موضوع تردیدی ندارد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اسحاق جهانگیری در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی افزود: سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی دو هدف اصلی را دنبال می‌کند که یکی مقاوم‌سازی اقتصاد در برابر تکانه‌های خارجی و دیگری مقابله با سیاست تحریم است تا اگر در مقاطع مختلف فشاری بر اقتصاد کشور وارد شد، بتواند در برابر این فشارها استقامت کند.

وی همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور مبنی بر بازنگری و تدوین برنامه ششم توسعه براساس سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: در گزارش سازمان مدیریت اعلام شده است که همه بندهای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و رویکردی پنج گانه حاکم بر آن در برنامه ششم توسعه لحاظ شده و لازم است دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها پیش‌نویس برنامه ششم توسعه را با دقت مورد بررسی قرار دهند و در جلسه آتی ستاد نظرات اصلاحی خود را مطرح کنند تا اطمینان حاصل شود که برنامه ششم توسعه کشور کاملاً براساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تدوین شده باشد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور نیز در این جلسه گزارشی از فرآیند تدوین برنامه ی ششم توسعه ارائه کرد و گفت: در تدوین برنامه ششم توسعه تلاش شده است احکام و اهداف کمی برنامه مبتنی بر 24 بند سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی باشد و مغایرتی با هیچ یک از این 24 بند نداشته باشد.

نوبخت افزود: پس از دیدار اعضای ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با مقام معظم رهبری، جلساتی برای بازنگری و اصلاح برنامه ی ششم توسعه براساس انتظارات و مطالبات مطرح شده از سوی ایشان برگزار شد و تلاش گردید که هیچ موضوعی از سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در فرآیند تدوین برنامه ی ششم توسعه مغفول نماند.

وی از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی به عنوان رافع مشکلات اقتصاد کشور یاد کرد و گفت: امیدوارم در طول برنامه ششم توسعه بتوانیم گام‌هایی در جهت حل مشکلات و مقاوم‌سازی اقتصاد کشور برداریم.

در این جلسه که وزرای نیرو، جهادکشاورزی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نفت، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت،معدن و تجارت، تعاون،کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونین رییس جمهور در امور اجرایی و علمی و فناوری، مشاور رییس جمهور در امور اقتصادی، رییس کل بانک مرکزی و رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند، گزارشی از نحوه انطباق برنامه ششم توسعه با سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ارائه شد و جزئیات این موضوع مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در گزارش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تصریح شد که تمام بندهای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، رویکردهای پنج گانه حاکم بر این سیاست‌ها و نیز مصوبات شورای اقتصاد که پیشتر در غالب برنامه‌های عملیاتی اقتصاد مقاومتی تهیه شده بود، در تدوین برنامه ششم توسعه مدنظر قرار گرفته است. علاوه بر این، اعلام شد که برنامه ششم توسعه مبتنی بر همه اسناد بالادستی کشور تدوین شده است.

در پایان این جلسه مقرر شد دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها پیش‌نویس تدوین شده برنامه ششم توسعه را مورد بررسی قرار دهند و نظرات خود را برای جمع‌بندی نهایی در جلسه ی آتی ستاد مطرح کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۷ دی ۱۳۹۴ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 94100703931
  • خبرنگار :