دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: بنا داریم تا در این ستاد موضوع سلولهای بنیادی و پزشکی را در جامعه فراگیر کنیم.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر امیر علی حمیدیه با بیان اینکه نخستین دوره جشنواره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی که از 30 اردیبهشت تا اول خرداد ماه سال آینده برگزار میشود، اظهار کرد: این جشنواره در واقع قسمتی از یک برنامه کلی ترویجی این ستاد است و تنها جشنوارهای است که با توجه به بخشهای مختلف در نظر گرفته شده در برگزاری آن، مشابه هیچ یک از جشنوارهها در حوزههای مختلف علوم در کشور نیست.
وی افزود: در نخستین دوره جشنواره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی بخشهای مختلفی در نظر گرفته شده و مانند برخی از جشنوارههای دیگر که فقط یک بخش کنگره دارند، نیست تا سخنرانان خارجی و داخلی برای سخنرانی و برگزاری کارگاههای آموزشی حضور داشته باشند.
حمیدیه خاطرنشان کرد: در این جشنواره تنها یک بخش مانند کنگره است و بخشهای دیگر کاملا متفاوت است و قسمت نمایشگاهی شرکتهای دانشبنیان، فن بازار، برگزاری المپیاد دانشآموزی و تقدیر از پیشکسوتان از دیگر بخشهای این جشنواره است.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی با اشاره به افزایش تعداد شرکتهای دانش بنیان در هفت ماه گذشته گفت: در هفت ماه گذشته که تغییراتی در این ستاد ایجاد شد، تعداد شرکتهای دانشبنیان فعال در این حوزه به بیش از 30 شرکت دانشبنیان افزایش یافته و خود این شرکتها برای ثبت خود در این ستاد حضور یافتهاند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تعداد شرکتهای دانشبنیان ما بخشی از برگزاری این جشنواره را به برگزاری نمایشگاه اختصاص دادیم تا محصولات تجاری شده بتوانند با محققان ارتباط برقرار کنند.
حمیدیه یادآور شد: در بخش دیگر این جشنواره برگزاری فن بازار دیده شده تا شرکتها، سرمایه گذاران و محققان بتوانند در کنار هم قرار گرفته و در زمینههای مختلف همکاری داشته باشند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی به برگزاری نخستین دوره المپیاد دانشآموزی در این جشنواره اشاره کرد و گفت: نخستین دوره المپیادهای دانشآموزی در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی نیز در اواخر زمستان امسال برگزار میشود؛ ولی جوایز این المپیادها در نخستین جشنواره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی اهدا میشود.
وی به بخش دیگری از این جشنواره اشاره و اظهار کرد: در برگزاری بخش دیگری از نخستین جشنواره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی از پیشکسوتان حوزه سلولهای بنیادی نیز تقدیر میشود.
حمیدیه تاکید کرد: با توجه به شعار ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی که «سلولهای بنیادی برای همه» است، ما موضوع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی را برای همه فراگیر میکنیم تا موج سلولهای بنیادی برای همه جامعه راه بیفتد و همهگیر شود.
انتهای پیام