معاون دادگستری استان کرمان خبر داد:

کاهش 25 درصدی آمار طلاق توافقی در استان کرمان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان از 25 درصد کاهش آمار طلاق توافقی در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: طلاق به درخواست زوجه 22 درصد، طلاق به درخواست زوج 73 درصد و صدور گواهی امکان سازش 13 درصد در سال جاری نسبت به مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان از 25 درصد کاهش آمار طلاق توافقی در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: طلاق به درخواست زوجه 22 درصد، طلاق به درخواست زوج 73 درصد و صدور گواهی امکان سازش 13 درصد در سال جاری نسبت به مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کویر، "محمدباقراسلامی" صبح امروز اول دیماه در ستاد پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان گفت: معاونت پیشگیری از وقوع جرائم دادگستری استان کرمان اقدامات موثری را در جامعه و در راستای کاهش طلاق انجام می‌دهد که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی از کاهش آمار طلاق در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و بیان کرد: در سال جاری با برگزاری کلاس‌های مشاوره‌ای توسط جهاددانشگاهی استان کرمان، شاهد کاهش آمار طلاق در سال جاری بودیم.

باقری از 25 درصد کاهش آمار طلاق توافقی در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: طلاق به درخواست زوجه 22 درصد، طلاق به درخواست زوج 73 درصد و صدور گواهی امکان سازش 13 درصد در سال جاری نسبت به مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه "عباس صادقی زاده " مدیر کل بهزیستی استان کرمان نیز با بیان اینکه متاسفانه آسیب‌های اجتماعی با رشد زیادی در جامعه رو به رو شده‌اند و این مساله مردم و مسئولین را به شدت درگیر کرده است، ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی باید ساماندهی شود و سازمان‌ها باید متفاوت‌تر از گذشته عمل کنند ضمن آنکه باید در قالب برنامه مدیریتی مشخص و مدون قدم برداریم.

مدیر کل بهزیستی استان کرمان ایجاد مراکز روانشناختی و مشاوره‌ای را در کنترل آسیب‌های اجتماعی موثر دانست و تصریح کرد: همه سازمان‌ها باید برنامه های خود را مدیریت کنند و طرح‌های جدیدی را در این راستا ارائه دهند.

صادق زاده ارتقای کیفیت سلامت ازدواج را یکی از اهداف مهم راهن اندازی مراکز روانشناختی عنوان کرد و گفت: مدیریت علمی بر موضوع طلاق، تجمیع دستگاه‌ها، انعقاد تفاهم نامه‌ها، آموزش‌های مهارتی ازدواج، پیشگیری از آسیب های بعد از طلاق و تحکیم بنیان خانواده از دیگر اهداف این مراکز است.

مدیر کل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه با راه‌اندازی مرکز روانشناختی و مشاوره‌ای می‌توان سلامت ازدواج را بالا برد تصریح کرد: طلاق عاطفی از طلاق معمولی بدتر است و متاسفانه شاهد این موضوع در زندگی بسیاری از زوج‌های ایرانی و حتی کرمانی هستیم.

وی از ساماندهی مراکز مشاوره خبر داد و گفت: متاسفانه بعضی از مراکز مشاوره بنگاه اقتصادی باز کرده‌اند که باید هر چه سریعتر این مراکز نیز ساماندهی شوند زیرا ایجاد مرکز روانشناختی و مشاوره‌ای امری لازم و ضروری برای جامعه است و نباید اجازه داد برخی افراد سودجو، از این مراکز بهره و سودجویی کنند.

صادق زاده در پایان خاطر نشان کرد: 500 میلیون تومان اعتبار برای طرح مدیریت کاهش آسیب‌های اجتماعی با مشارکت مردم درنظر گرفته شده است و امیدواریم بتوانیم این مشکلات را در جامعه کاهش دهیم

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱ دی ۱۳۹۴ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 94100100417
  • خبرنگار :