مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: رویکرد توانمندسازی جوانان به منظور ارتقای مشارکت نهادمند در سند برنامه ششم که به ستاد تدوین برنامه ارائه شد موردتوجه قرار گرفت. بر اساس این رویکرد قاعدتا باید در بودجه سنواتی، دستگاهها ردیف مستقلی را برای جوانان تخصیص دهند.
سید جواد رضوی در گفتوگو با خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: بندهای پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان در حوزه جوانان به جلسه شورای «برنامهریزی فرهنگ و هنر، ورزش، جوانان و خانواده، میراث فرهنگی و گردشگری برنامه ششم توسعه» ارائه شده بود که بخشهایی از آن به تصویب اعضاء رسید و در مرحله بعدی باید توسط ستاد برنامه در سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور مورد بررسی قرار گیرد و امیدواریم که این پیشنهادات در حوزه جوانان در برنامه گنجانده و بتواند برای توانمندسازی جوانان به منظور ارتقای مشارکت نهادمند آنان موثر واقع شود.
وی اضافه کرد: براساس ردیف اعتباری مستقل جوانان، دستگاهها برنامههای خود در حوزه جوانان را به منظور بررسی و تصویب در ستاد ملی ساماندهی امور جوانان ارائه دهند. برنامههای استانی دستگاه ها نیز باید به تصویب ستادهای استانی برسد و تخصیص پس از تصویب برنامه توسط ستاد و با موافقتنامه سه جانبه میان آن دستگاه، وزارت ورزش و جوانان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی هزینه شود تا از این طریق نقش هماهنگکنندگی و سیاستگذاری ستادهای ملی و استانی ساماندهی امور جوانان ارتقاء یابد.
مدیر کل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: در صورت تحقق این شرایط هزینهکرد دستگاهها در حوزه جوانان برنامهمحور میشود علاوه بر آن، برنامهها در ستاد ملی جوانان بررسی و با نظارت و ارزیابی توسط ستاد برنامهها اجرا میشود.
رضوی در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار کرد: به عنوان وزارت ورزش وجوانان در حوزه جوانان بر اساس تکالیف قانونی خود در سه حوزه اوقات فراغت، مشارکت اجتماعی جوانان و توانمندسازی آنان در زمینه ازدواج و تعالی خانواده وظایف اجرایی بر عهده داریم و یکی از رویکردهای ما در ارائه پیشنهادات در برنامه ششم در جهت ایفای این وظایف نیز است.
وی تاکید کرد: پیشنهادات ارائه شده از سوی معاونت ساماندهی امور جوانان از دلایل منطقی برخوردار و بر اساس ضرورتهای حوزه جوانان ارائه شده است و امیدواریم این ضرورتها مورد توجه قرار گیرد.
رضوی در پایان با اشاره به صحبتهای معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور گفت: به گفته محمدرضا واعظ مهدوی، سند برنامه ششم باید مبنای کار ستادهای ساماندهی ملی و استانی قرار بگیرد بنابراین با توجه به اینکه همه دستگاههای عضو ستاد در حوزه جوانان وظایفی به عهده دارند بهتر است هزینه کرد اعتبارات این بخش برنامه محور شود و برنامههای دستگاه ها در ستادهای ملی و استانی ساماندهی امور جوانان مورد بررسی قرار بگیرد و پس از تصویب ستاد هزینه شود تا از این طریق سیاستگذاری ها و برنامه های حوزه جوانان به طور یکپارچه مدیریت و اجرا شود و بتوان در پایان هر سال گزارش عملکرد کمی و کیفی از اقدامات ارائه کرد.
انتهای پیام