امام جمعه موقت اهواز با حضور در فرمانداری اهواز، ضمن ثبتنام در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان، گفت: بعد سیاسی مجلس خبرگان را نمیتوان نادیده گرفت اما اینکه جریانات سیاسی در انتخابات حاکم باشد پذیرفته نیست.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خوزستان، آیتالله سیدابوالحسن حسنزاده در حاشیه ثبتنام در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری که امروز، 26 آذرماه در فرمانداری اهواز انجام شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اهمیت مجلس خبرگان به اهمیت رهبری و ولایت فقیه باز میگردد و به همان میزان که ولایت فقیه به عنوان زیربنای حکومت دینی اهمیت دارد، مجلس خبرگان نیز اهمیت دارد.
وی افزود: تعیین، تشخیص و انتخاب ولی فقیه از مسئولیتهای مجلس خبرگان است و بخش دیگر مسئولیت این است که صفات ولی فقیه در ادامه کار نیز حفظ شود؛ این کار همیشگی مجلس خبرگان است.
وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس خبرگان وظیفه اجرایی ندارند اما قطعا با توجه به جایگاه خود میتوانند در توسعه استان موثر باشند. آنچه در خوزستان از آن رنج میبریم یک توسعه ناهمگون است و باید آن را به توسعه همهجانبه و متوازن برسانیم.
امام جمعه موقت اهواز در پاسخ به سوالی درباره حضور سید حسن خمینی در انتخابات گفت: ما در انتخابات از هر کسی که واجد الشرایط باشد استقبال میکنیم که خود را در معرض آرای عمومی قرار دهد و ایشان نیز از این قاعده مستثنی نیست و از هر کس دیگری که شرایط کاندیداتوری را داشته باشد نیز استقبال میکنیم تا انتخابات سالم، پرشور و با حضور حداکثری داشته باشیم و نمایندگان مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی بتوانند آنچه را در راستای نظام جمهوری اسلامی است، تامین کنند.
وی ادامه داد: شرایط سیاسی کشور بسیار خوب است و باید کمک کنیم این فضا همچنان خوب بماند؛ قطعا بخشی از انتخابات مجلس خبرگان سیاسی است اما ما سیاستزدگی را قبول نداریم. مجلس خبرگان نمیتواند سیاسی نباشد و بعد سیاسی مجلس خبرگان را نمیتوان نادیده گرفت اما اینکه جریانات سیاسی در انتخابات حاکم باشند پذیرفته نیست.
وی خاطرنشان کرد: نظارت بر رهبری معنا ندارد. تشخیص اینکه صفات رهبری که در ابتدای کار دارد در ادامه کار نیز خواهد داشت با مجلس خبرگان است و این به معنی نظارت و ولایت بر ولایت فقیه نیست، اما تشخیص صفات رهبری تنها بر عهده مجلس خبرگان است.
حسنزاده در خصوص تصمیمگیری خود برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: این یک فعالیت اجتماعی است و پوست و خون ما از ابتدای انقلاب با آن عجین شده و حضور در صحنههای اجتماعی چیز جدیدی نیست.
وی درباره شرکت در انتخابات با ائتلاف یا به صورت مستقل اظهار کرد: ائتلاف از سوی نامزدها تاکنون برای من روشن نشده است اما ائتلافهایی تشکیل میشود که البته تاکنون ائتلاف کاندیداها صورت نگرفته است.
انتهای پیام