عضو جامعه اسلامی دانشگاه یزد:

دانشجویان چهره‌ واقعی کاندیداها را بشناسانند

مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد با بیان این‌که «در حال حاضر متأسفانه جنبش دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها کم‌رنگ‌تر شده ‌است»، آن‌چه «سخت‌گیری مسئولین بر فعالیت‌های دانشجویان انقلابی» عنوان کرد را یکی از علل این کمرنگی عنوان کرد.

مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد با بیان این‌که «در حال حاضر متأسفانه جنبش دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها کم‌رنگ‌تر شده ‌است»، آن‌چه «سخت‌گیری مسئولین بر فعالیت‌های دانشجویان انقلابی» عنوان کرد را یکی از علل این کمرنگی عنوان کرد.

محمدرضا زارع شهرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه یزد، با تبریک فرا رسیدن شانزدهم آذر‌ماه و روز دانشجو به تمام اقشار فرهنگی و فرهیخته دانشگاهی به وی‍‍ژه دانشجویان، گفت: دانشجو بودن ملاک نیست، دانشجو ماندن ملاک و شاخصه اصلی است. شاخصه اصلی دانشجو بودن و ماندن، در این است که رسالت خود را که همان انقلابی، مؤمن و متدین بودن است را حفظ کند، که در این باره شهید بهشتی می‌فرماید :"دانشجو مؤذن جامعه است، اگر خواب بماند، نماز یک امت قضا می‌شود."

وی افزود: دانشجوی مؤمن انقلابی و آینده‌ساز این مرز و بوم نه تنها در زمینه علمی که وظیفه اصلی اوست، بلکه در تمام زمینه‌های سیاسی،فرهنگی و اقتصادی باید فعالیت مفیدی داشته‌باشد و باعث پیشرفت کشور شود.

وی با بیان این‌که «در حال حاضر متأسفانه جنبش دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها کم‌رنگ‌تر شده ‌است»، گفت: یکی از عوامل این کمرنگی، سخت‌گیری مسئولین بر فعالیت‌های دانشجویان انقلابی است. همین عامل می‌تواند یکی از راه‌ها و سیاست‌های غیرمستقیم جلوگیری از آزادی بیان باشد که با ایجاد بروکراسی اداری برای دانشجویان بوجود می‌آید یا از طریق بالا بردن اجاره‌ سالن‌ها، سرویس‌ها، کم کردن بودجه‌ تشکل‌ها و سخت‌گیری در دادن مجوز به برنامه‌ها نیز می‌تواند اعمال شود. یکی دیگر از دلایل کمرنگ‌ شدن جنبش‌های دانشجویی، جنگ نرم دشمنان اسلام علیه مسلمانان و به ویژه قشر جوان جامعه است.

مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: یکی از اهداف اصلی جنگ نرم بی‌دغدغه کردن جوانان نسبت به مسائل سیاسی روز و امور مملکتی از طریق سرگرم کردن به بازی‌های اعتیادآور فضاهای مجازی، روابط دختر و پسر، شبکه‌های اجتماعی و غیره است که باعث از بین رفتن استعدادهای نخبگان کشور می‌شود. با توجه به این‌که در اسفندماه سال‌جاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش است و نظر به این که قشر دانشجو مهمترین و تأثیرگذارترین قشر یک کشور است به نحوی که رأی بسیاری از عوام جامعه، تابع رأی دانشجویان است، تشکل‌های دانشجویی وظیفه دارند تا چهره‌ واقعی کاندیدای نمایندگی مجلس را به سایر دانشجویان و به طور غیرمستقیم به عوام بشناسانند.

وی ادامه داد: این شناساندن می‌تواند از طریق برنامه‌هایی چون سخنرانی کاندیداها، گذاشتن مناظره بین تمام کاندیداهای شهر، پخش رزومه هر یک از کاندیداها در سطح دانشگاه و شهر و غیره باشد.

وی در پایان نیز ایجاد انگیزه در بین اشخاصی که هیچ امیدی نسبت به تأثیرگذاری رأی‌شان در آینده‌ کشور ندارند را دیگر نقش جنبش‌های دانشجویی در قبال انتخابات آتی کشورمان خواند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۷ آذر ۱۳۹۴ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94091710243
  • خبرنگار :

برچسب‌ها