سرپرست دانشگاه خوارزمی در مراسم روز دانشجو گفت: دانشگاه خوارزمی با پیگیری راهبردی تعاملی و به دور از راهبرد دیکتهای به دنبال همفکری با دانشجویان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه البرز، دکتر محمد علی سبحان اللهی در مراسم بزرگداشت روز دانشجو که ظهر امروز دوشنبه(16 آذر) در سالن غدیر دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خوارزمی برگزار شدف گفت: همه روزها روز دانشجوست و تمام مجموعه دانشگاه نیز به خاطر دانشجو و در خدمت دانشجویان قرار دارد.
وی افزود: محصول کل مجموعه دانشگاه تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه است که البته این نیروی انسانی باید علم و اخلاق را به همراه هم داشته باشد.
سبحان اللهی به فلسفه وجودی روز دانشجو اشاره کرد و گفت: مسئولیت پذیری مهمترین نکتهای است که باید در خصوص روز دانشجو به خاطر سپرد زیرا واقعه 16 آذر که در دانشگاه تهران اتفاق افتاد بحث مسئولیت پذیری و بیتفاوت نبودن به مسائل جامعه را تداعی میکند.
سرپرست دانشگاه خوارزمی تصریح کرد: این روز به ما میآموزد که دانشجو در کنار تحصیل باید به جامعه هم توجه کند زیرا در سالیان گذشته بسیاری از حرکتهای سیاسی کشور ما به خصوص قبل از انقلاب توسط دانشجویان شروع شده و به جامعه نیز سرایت کرده است و در نهایت انقلاب کبیر اسلامی را به وجود آورده است.
وی به اهمیت اخلاق در کنار علم اشاره کرد و گفت: اخلاق در واقع به ارتباط میان حق و وظیفه بازمیگردد و هر کس در هر جامعهای که زندگی میکند نسبت به آن جامعه هم دارای وظایفی است و هم دارای حقوق.
سبحان اللهی اذعان کرد: اخلاق ملی و اخلاق سازمانی که امروز مطرح است نیز به همین بحث حق و وظیفه بازمیگردد؛ یک سازمان به ما حقوقی میبخشد که در مقابلش وظایفی نیز به ما محول میکند؛ جامعه نیز چنین است و ما در قبال آن در کنار حقوقی که برخورداریم وظایفی نیز داریم.
این مسئول اظهارکرد: اگر ما از منابع این سرزمین استفاده میکنیم و بهره میبریم در کنار آن باید وظیفه خود را نیز که تحصیل علم و کسب اخلاق است را عملی کنیم.
سرپرست دانشگاه خوارزمی به اهمیت دانشجویان در دانشگاه اشاره کرد و افزود: همه ما و کل مجموعه دانشگاه برای دانشجویان هستیم و سعی میکنیم تا جایی که امکان دارد لوازم رفاهی دانشجویان را فراهم کنیم.
سبحان اللهی در پایان به تعاملی بودن راهبرد دانشگاه خوارزمی اشاره کرد و گفت: راهبرد ما به دور از هرگونه راهبرد دیکتهای بر مبنای تعامل و همفکری قرار دارد زیرا در صورتی که این راهبرد عملی شود همه ما از آن نفع برده و مصالح همه محقق میشود.
انتهای پیام