نماینده مردم تهران در مجلس انتخاب حسن روحانی را کاملاً قانونی دانست و در عین حال درباره این انتخاب گفت: اگر اصولگرایان شصتتکه نمیشدند، اینجوری نمیشد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهرداد بذرپاش که به مناسبت مراسم 16 آذر در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی صحبت میکرد در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه عادت کردهاید یک دشمن فرضی بسازید به اسم آمریکا و بگویید فلان فرد آمریکایی است، شما چند درصد آرا را به دست آوردهاید که اکنون اینجا صحبت میکنید؟ کسانی حرف میزنند که 18 تیر اینجا آمدند و دانشجوها را سرکوب کردند، اظهار کرد: من که این مراسم را برگزار نکردم. شما هم خیلی اجباری نبود بیایید و صحبتهای من را بشنوید. بنده کیسهای برای خودم نداشتهام و پسر فلان آیتالله هم نیستم. هرچقدر هم که رأی آوردم اگر بحث رأی را مطرح میکنید از استاندارتان که در دولت منصوب شده بیشتر بوده است. از رئیسجمهوری که در مجلس ششم کاندیدا شده بود بیشتر رأی آوردم، در مورد 18 تیر هم اگر سندی دارید در پیشگاه خدا و مردم ارائه دهید.
یکی دیگر از دانشجویان حاضر در جلسه درباره اینکه سه شهید دانشگاه تهران در برابر ظلمستیزی ایستادند و نماد این ظلم میتواند آمریکا یا هر کشور دیگری باشد و منظور ما از رأی شما نوع تفکرتان است که چهار میلیون نفر بیشتر نیست.
بذرپاش هم سوال کرد: چرا چهار میلیون نفر؟
این دانشجو پاسخ داد: انتخابات 92 نشان داد.
این نماینده مجلس نیز گفت: رأی ما 24 میلیون رأی است که سال 88 آن را نشان داد.
در این هنگام یکی از دانشجویان با صدای بلند گفت: آن رأی را دزدیدید.
بذرپاش هم پاسخ داد: چرا تهمت میزنید؟
همچنین یکی از دانشجویان با انتقاد از جمهوری اسلامی در پاسخ به اظهارات بذرپاش، گفت: کسی بر روی شما مثل آذر منصوری چاقو نکشید، مثل موسویلاری شما را نزد، تفکر شماست که به مملکت گند زده است.
بذرپاش نیز اظهار کرد: به نظرم شما قدری به کلیت جمهوری اسلامی ایران بیانصافی میکنید. در موضوع رأی و نوع تفکر هم باید بگویم؛ چرا یک رئیسجمهور دفعه قبل 24 میلیون رأی آورد اما آن را متهم به تقلب کردید؟ انتخابات 92 را هم دولت و همان شورای نگهبان برگزار کردند، چرا این بار طراز ملت ایران به شمار میرود؟ من میگویم هم احمدینژاد رئیسجمهور قانونی کشور بود هم روحانی هست. معتقدم همه انتخاباتها سالم است و کشور قانون دارد.
به گزارش ایسنا، بذرپاش ادامه داد: در سال 84 که دولت خاتمی انتخابات را برگزار کرد به هر حال احمدینژاد رای آورد بعد گفتند درست نیست و رییس جمهور قانون نیست و همه رفتند پشت سر هاشمی جمع شدند، سال 88 که آن اتفاقات افتاد قطعنامه 1929 هم وضع شد.
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار کرد: کل مذاکرات که در کشور متوقف شد به دلیل وضع قطعنامه 1929 بود و زمان ظریف هم همه مذاکرات اخیر برای رفع قطعنامه 1929 بوده است، چرا نمیخواهید اینها را بپذیرید و آدرس غلط میدهید.
وی افزود: بحران هستهای چه زمانی شروع شد، همین چند روز پیش هم آمانو گفت در زمان خاتمی بود، پرونده هستهای سال 82 آغاز شد و سال 82 شورای حکام و آژانس قطعنامه علیه ما صادر کرد.
بر اساس این گزارش یکی از دانشجویان حاضر در جمع اظهار کرد: این طور که شما میگویید تحریمها از 35 سال پیش با انقلاب شروع شد، بذرپاش هم اظهار کرد: پرونده هستهای ایران سال 2003 باز شد ایران متهم به ساخت سلاح شد سانتریفیوژهای آلوده وارد شد در واقع همه بحران هستهای از زمان دولت اصلاحات شروع شد و میراث به دولت قبل رسید اما کشور تصمیم گرفته بود هسته ای شود و دارای انرژی نوین باشد. این ها میخواستند شما را فتحعلی شاهی اداره کنند.
این نماینده اصولگرای مجلس همچنین دربارهی سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه چرا خاتمی ممنوعالتصویر است و کجای قانون اساسی بحث حصر آمده گفت: بنده مرجع قضایی نیستم و تا جایی که میدانم مصوبه شورای امنیت است و من یک مقام امنیتی و قضایی نیستم.
این نماینده مجلس همچنین دربارهی این که نفوذ در حوزهی علم و فناوری کشور شامل چه مصادیقی است گفت: برخی ها در مورد نفوذ آن را سیاسی تلقی میکنند اما اگر بخواهیم درست به قضیه نگاه کنیم در حوزه سیاست و اقتصاد و فرهنگ تاثیر جداگانهای دارد. بعد از برجام تاکنون نیز عدهای از بازرگانان واقتصاددانان میآیند و میروند اما بنده از اتاق بازرگانی سوال کردم حتی یک پیشنهاد سرمایه گذاری داده نشده است؛ گرچه مراوده با خارجیها دارای نقاط مثبت و منفی است.
وی تصریح کرد: باید به این نکته توجه کنیم سهم تولید از بازار داخل کمتر از یک سوم است و این یعنی شبیه فاجعه؛ در صورتی که با کشورهای اندازه خودمان مقایسه شود.
وی در ادامه با اشاره به شرایط کشورهای منطقه از جمله سوریه اظهار کرد:در سوریه تیرشان به سنگ خورد، اگر بشار اسد همان ابتدا سقوط میکرد معادلات منطقهای به هم میخورد. شعار نه غزه و نه لبنان را مردم نمیگویند این شعار جایی ساخته شد و در همان سال 88 عده ای مطرح کردند اگر میخواستند به آن توجه کنند الان داعش کف خیابانهای تهران بود و معلوم نبود بر سر مردم چه میآید.
وی همچنین اظهار کرد: آمریکا دشمن فرضی در افغانستان درست میکند و تصمیم میگیرد تمام افغانستان را با خاک یکسان کند بعد میگوید امنیت ما به خطر افتاده است اما اگر در کشور خودمان حرف بزنیم میگویند تندروی میکنید. به چه دلیل برای ما چنین تجویزی میکنند.
این نماینده اصولگرای مجلس خاطرنشان کرد:همیشه آدمهای ایستاده بر مبنای اصول، تندرو خوانده میشوند البته من نگران برخی از خانواده امام هستم اگر امام الان بودند جزو تندروترین افرادی بودند که عنوان میکنند؛ از انگ تندروی و افراط نترسید اینها روش دشمن است برای این که افراد پایبند به اصول را از میدان بدر کند.
این نماینده مجلس با بیان این که معمولا در انتخاباتهایی که برگزار میشود به ویژه در انتخابات ریاست جمهوری از حاشیه به متن میرویم گفت: هم اصولگرایان باید اصلاح طلب باشند هم اصلاح طلبان مبتنی بر اصول پیش بروند.
وی با تاکید بر این که فکر نمیکردیم این میزان امنیت را در کشور داشته باشیم گفت: شکی نیست که یکی از اهداف اصلی گروههای تروریستی ایرانند و در حوزه امنیت ما علی رغم داشتن دو هزار کیلومتر سند خاکی با عراق ، پاکستان و افغانستان درامنیت و آرامش قرار داریم.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به وضعیت اقتصادی کشور هم اشاره ای کرد و گفت : در حوزهی اقتصاد متاسفانه خیلی حرف زدیم اما هنوز فرسنگها فاصله داریم و پس از سی و چند سال هنوز نتوانستیم که مشکلات اقتصادیمان را حل کنیم. بنده معتقدم مدیریتها در دانشگاه باید بر مبنای حل مشکلات کشور رقم خورده باشد.
وی گفت: آمریکا چگونه به دنیا زور میگوید آیا ملت فهیمتر و یا غنی تری دارد؟ باید بدانیم مسیر تولید و اقتدار از مسیر دانشگاهها میگذرد اگر روی ریل انداختیم بردیم زیرا مسئولان و تصمیم سازان ما هم از دانشگاهها بیرون آمدند.
انتهای پیام