هجدهمین کنفرانس بینالمللی ایدز و بیماریهای آمیزشی در زیمبابوه آغاز به کار کرد.
به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در هجدهمین کنفرانس بین المللی ایدز و بیماریهای آمیزشی که از روز گذشته (یکشنبه) در پایتخت زیمبابوه آغاز شد، کشورهای شرکت کننده به بررسی دستاوردها و چالشهایی که طی دهههای گذشته برای مقابله با این بیماریها روبرو بودهاند میپردازد.
این کنفرانس شش روزه با موضوع «ایدز در عصر پس از 2015: پیوند رهبری، علم و حقوق بشر» بیش از 5000 نماینده از سراسر جهان را که شامل دانشمندان برجسته جهان، سیاستگذاران، فعالان، مبتلایان به HIV و برخی رهبران جهان می شود، گردهم آورده است.
وزیر سلامت زیمبابوه در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: پیام کلیدی این نشست آن است که آفریقا در مقابله با HIV و بیماری ایدز پیشرفتهای خوبی داشته و اینکه کشورهای جهان از جمله کشورهای آفریقایی بتوانند تا سال 2030 شیوع آن را متوقف کنند.
یکی دیگر از پیامهای این کنفرانس این است که آفریقا به عنوان قارهای با بیشترین میزان شیوع HIV باید تعهدات خود را برای افزایش سرمایه گذاریها جهت مقابله با این بیماری تجدید کند.
«امرسون نانگاگوا»، معاون رئیس جمهور زیمبابوه هم در مورد شعار و موضوع این کنفرانس گفت: واضح است علم، رهبری و حقوق بشر را نمیتوان به طور جداگانه و منحصر در نظر گرفت چرا که مقابله با HIV و بیماریهای آمیزشی تنها با قرار گرفتن این سه عامل کنار هم ممکن است.
آفریقا همچنان بیشترین بار ناشی از شیوع HIV را متحمل شده و 25 میلیون و 800 هزار نفر از مردم این قاره به این ویروس آلوده هستند و 70 درصد مجموع مبتلایان به آن را در جهان تشکیل میدهند.
به گزارش شینهوا، معاون رئیس جمهور زیمبابوه همچنین افزود: موفقیتهای به دست آمده در این قاره نباید مانع ادامه تلاشها برای مقابله با ویروس ایدز باشد.
انتهای پیام