با اشاره به بیانات رهبری و در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد؛

همه باید مراقب باشیم

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به واکنش برخی به طرح موضوع مبنی بر این‌که از این موضوع، استفاده جناحی می‌شود؛ فرمودند: البته اگر کسانی از آن استفاده جناحی می کنند، کار اشتباهی است، اما این حرف‌ها نباید موجب غفلت از اصل موضوع «نفوذ» و فراموشی آن شود.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به واکنش برخی به طرح موضوع مبنی بر این‌که از این موضوع، استفاده جناحی می‌شود؛ فرمودند: البته اگر کسانی از آن استفاده جناحی می کنند، کار اشتباهی است، اما این حرف‌ها نباید موجب غفلت از اصل موضوع «نفوذ» و فراموشی آن شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح روز چهارشنبه در بخشی از بیانات‌شان در دیدار دو هزار و پانصد نفر از فرماندهان بسیج، گفتند: مهم این است که بدانیم و باور کنیم که دشمن در حال طراحی و برنامه ریزی در این زمینه است.

ایشان «نفوذ موردی» و «نفوذ شبکه‌ای و جریانی» را دو روش عمده طراحان و برنامه‌ریزان این پدیده برشمردند و در تبیین نفوذ موردی که نمونه‌های زیادی در گذشته و حال دارد، خاطرنشان کردند: در این شیوه که در دستگاه‌های سیاسی، حکومتی و حتی دینی سابقه ای طولانی دارد، عناصر نفوذی با زدن ماسکِ رفتاری یا گفتاری و در چهره دوست، در خانه افراد مورد نظر یا دستگاه و تشکیلات فرد مسئول ورود می‌کنند.

برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کارشناسان احزاب و گروه های سیاسی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب و تایید سخنان ایشان دیدگاه‌های رهبری را به شرح آن‌چه در زیر می‌خوانید تبیین کردند.

وظیفه همه ما مراقبت از نفوذ در مراکز تصمیم‌گیری است

یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس تأکید کرد که سخنان امروز مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان بسیج مستضعفان در موضوع نفوذ بسیار دلگرم کننده و سرنوشت ساز بود.

کمال‌الدین پیرموذن در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: با توجه به این صحبت‌ها لازم است مسئولان تمامی تلاش خود را بکنند و با دوراندیشی اجازه ندهند که احدی به مراکز تصمیم‌گیری کشور وارد شود.

وی اظهار کرد: سخنان هشداردهنده رهبری حکیم نظام به عنوان فردی که همواره منافع نظام و کیان مدنظرشان است، بسیار دلگرم کننده، سرنوشت ساز و مسئولیت‌آور است.

وی افزود: با توجه به بخشی از صحبت رهبری مبنی بر اینکه استفاده جناحی از موضوع نفوذ کار اشتباهی است، نباید نفوذ در جهت منافع باندی، جناحی، گروهی و شخصی استفاده شود و ملعبه‌ای برای خط‌کشی بین خودی و غیرخودی و در نهایت مشکل‌آفرینی برای دلسوزان نظام شود.

پیرموذن ادامه داد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری همه باید به شدت از جناحی کردن واژه نفوذ پرهیز کنند و این موضوع را فراموش نکنند که هنر مدیران دولت دیوار کشیدن دور کشور نیست بلکه هنر پل زدن بین دول است. ما اکنون در مرحله پل زدن بین دولت‌ها هستیم و ضروری است که در مقطع فعلی از این دیپلماسی در جهت بهبود وضعیت زندگی مردم استفاده کنیم.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم که کشورمان تبدیل به بازار صادرات وسایل بنجل دنیا نشود و در عین حال توجه به هشدارهای رهبری در موضوع نفوذ مشکل‌آفرینی برای دیپلماسی اقتصادی به وجود نیاورد.

پیرموذن با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: دیپلماسی فعال اقتصادی نیز در جهت تحقق حماسه اقتصادی مدنظر دولت است تا کشور به رشد و توسعه دست پیدا کند. در حال حاضر با توجه به اتخاذ همین دیپلماسی شاهد ایجاد امید در دل‌های مردم در جهت افزایش ثروت ملی و زندگی استاندارد هستیم که امیدوارم تمامی ایرانیان به این مواد دست پیدا کنند.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم دوراندیشی مسئولان، گفت: وظیفه همه ما داشتن دوراندیشی و بررسی کامل شرایط است تا اجازه ندهیم احدی به مسائل کشور و مراکز تصمیم‌گیری وارد شود، این وظیفه همه است و باید به آن توجه کنیم.

نماینده مردم اردبیل در عین حال گفت: ترس بنده بیشتر از آن است که با نگاه جناحی و سیاسی تمامی حرکات سنجیده شود. حال اینکه باید از تمامی ظرفیت‌ها در جهت حفظ منافع نظام استفاده شود و قطعاً در این راستا می‌توان به اهداف مدنظر رهبری نیز رسید.

همه راه‌ها باید برای نفوذ بسته باشد

هم‌چنین یک نماینده دیگر مجلس با اشاره به بیانات رهبری در جمع مسئولان بسیج تاکید کرد که همه راه‌ها برای نفوذ باید بسته باشد.

عزت الله یوسفیان ملا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: برای اینکه نظام سیاسی ، فرهنگی و حتی یک کشور را مورد هجمه قرار بدهند قشون ولشکر وارد یک کشور دیگر نمی کنند بلکه این اتفاق در قالب یک عمل عادی و طبیعی اتفاق می افتد.

او در ادامه به سوابق تاریخی نفوذ در کشور اشاره کرد و گفت: بعد از ماجراها و وقایع مشروطه و اتفاقاتی که در دوره رضاخان افتاد دیدید که چقدر سفارت انگلیس تلاش می کرد وزیری در کابینه بگذارد که نسبت به این کشور تمایل داشته باشد حتی در بدنه هم سعی می کردند وارد شوند، پشت همه این قضایا مسأله نفوذ است یعنی سعی می کردند جا باز کنند و از آن استفاده کنند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: این نفوذ می‌تواند در قالب نظامی ، اجتماعی و فرهنگی هم باشد. مثلا وقتی که یک مهندس خارجی به روستایی وارد می‌شود خانواده های آن روستا را از لحاظ فرهنگی تحت تاثیر قرار می‌دهند.

یوسفیان ملا تاکید کرد: نفوذ ساکت و آرام است و مثل کرم های کوچکی که سقف یک خانه را می خورند ممکن است در نهایت باعث فروریختن سقف شوند، در جریانات سیاسی نیز گاهی افراد، خواسته یا ناخواسته ممکن است در مسیری قرار بگیرند که جهت بیگانه است، همه مسئولین باید در این مورد آگاه باشند و دستگاه‌ها نیز روشنگری و تبیین کنند.

نفوذ نباید دستاویز برخی تسویه حساب‌های جناحی شود

مسئول واحد ارتباطات جامعه اسلامی مهندسین معتقد است که موضوع نفوذ نباید به دستاویز برخی تسویه حساب‌های جناحی تبدیل شود.

علیرضا خجسته‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره نفوذ،‌ اظهار کرد: حضرت آقا تذکر دادند که بعضی‌ها ممکن است از نفوذ استفاده دیگری کنند که این تذکر بجایی است. موضوع نفوذ نباید دستاویز برخی برای تسویه حساب‌های جناحی تبدیل شود. به خصوص که در حال نزدیک شدن به انتخابات مجلس هستیم و ممکن است از این مسأله سوءاستفاده شود.

وی ادامه داد: البته این مسأله از اهمیت موضوع نفوذ کم نمی‌کند و سیاستمداران و اقشار مختلف مردم باید در این زمینه دقت کافی را داشته باشند چرا که قطعاً دشمن بهترین طراحی‌ها را می‌کند و سعی دارد با ایجاد شبکه‌های مختلف که ممکن است انواع و اقسام اختلال‌ها را به وجود بیاورند در بین مردم و مسئولین نفوذ کنند.

خجسته‌پور اضافه کرد: مقام معظم رهبری با تیزبینی این مسأله را تحلیل کردند که دشمن می‌تواند با استفاده از دو بال نفوذ کند. یکی در بین اقشار مختلف جامعه و دیگری بین خواص و نخبگان. دشمن تلاش می‌کند قشر فرهیخته و خواص را با استفاده از برنامه‌های مختلف مود هدف قرار دهد تا در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها نفوذ کند.

این عضو جامعه اسلامی مهندسین همچنین گفت: دشمنان وقتی از پروژه‌های نظامی و فتنه‌هایی مثل 88 مأیوس شدند با طراحی‌های دیگری تلاش دارند تا فرهنگ مقاومت ملت ایران را تحت تأثیر قرار دهند و مقام معظم رهبری نیز بار دیگر کلیدواژه‌ای با عنوان نفوذ را در این فرهنگ به کار بردند.

جلوگیری از نفوذ مسأله‌ای حاکمیتی است نه انتخاباتی

یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان بدترین اتفاق این است که مسأله نفوذ تبدیل به اختلاف انتخاباتی شود.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به بیانات امروز مقام معظم رهبری اظهار کرد: امروز مقام معظم رهبری تأکید غیرمستقیم بر حاکمیتی بودن موضوع جلویگری از نفوذ خارجی داشتند.

وی افزود: اگر مسأله نفوذ تبدیل به اختلاف انتخاباتی شود یعنی جناح‌ها و کاندیداهای مختلف سیاسی همدیگر را متهم به نفوذپذیری و یا استفاده ابزاری از مسأله نفوذ کنند هر دو حرکت افراطی و تفریطی بوده و برای شرایط سیاسی خطرناک است؛ چرا که مقوله نفوذ را باید مسأله‌ای حاکمیتی دانست و آن را از درون روابط انتخاباتی بیرون آورد.

فلاحت‌پیشه با تأکید بر اینکه نفوذ یک اصطلاح حاکمیتی است، توضیح داد: برخی مسائل مربوط به درون کشورها و معادلات داخلی آنها از جمله رقابت‌های جناحی و انتخاباتی. اما برخی امور حاکمیتی است و با کیان یک کشور ارتباط دارد که موضوع نفوذ در این دسته جای می‌گیرد و اگر در یک نظام سیاسی نفوذ خارجی شکل گیرد به شاخص‌های قدرت حاکمیت ضربه می‌زند.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه دشمنان همواره سعی دارند به داخل ایران نفوذ کنند و در این مسیر از روش‌های جدید استفاده می‌کنند خاطرنشان کرد: امروز مسأله نفوذ شبکه‌ای از طریق فضای شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ای و... مطرح است.

وی اضافه کرد: اگر موضوع نفوذ به مسأله‌ای غیرحاکمیتی تبدیل شود و نفوذ شبکه‌ای در داخل یک نظام سیاسی به وجود آید تبدیل به خط گسل و اختلاف جدی در کشور خواهد شد و با ابزارهای رسانه‌ای روز، امکانات نفوذ بیشتری در مقابل عوامل نفوذ خارجی قرار می‌گیرد.

فلاحت‌پیشه خاطرنشان کرد: از دیگر نتایج تبدیل شدن موضوع نفوذ به مسأله جناحی این است که به جای آنکه تبدیل به سیاست هوشیارکننده در کشور شود تبدیل به فحش جناحی می‌شود یعنی ممکن است برخی جناح‌ها طرف مقابل خود را با عنوان نفوذ، رد و انکار کرده و مورد توهین و تحقیر قرار دهند.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جناحی شدن موضوع نفوذ باعث تنوع و تعدد دیدگاه‌ها و تعارض در مورد پدیده‌هایی می‌شود که تعارض در آن موارد بسیار خطرناک است.

فلاحت‌پیشه گفت: در امور حاکمیتی اصل بر نگاه متحد و هم‌شکل به مسائلی مثل نفوذها و تهدیدهای امنیتی است. پس اگر موضوع نفوذ و مصادیق آن، جناحی شود بیشترین ضربه به حاکمیت می‌خورد و ممکن است حاکمیت در مقابله با آن دچار نقصان شود.

عادی‌سازی ناهنجاری‌ها یکی از برنامه‌های دشمن برای نفوذ است

نماینده مردم قروه در مجلس نیز گفت: عادی سازی برخی از ناهنجاری‌ها و بی اخلاقی‌ها و تبدیل آن‌ها به هنجار و مسأله ای نو یکی از برنامه های دشمن برای نفوذ است.

حامد قادرمرزی در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به بیانات رهبری در جمع فرماندهان بسیج گفت:‌ نفوذ به دو طریق ممکن است یارگیری و نفوذ مستقیم با مهره‌چینی های مشخص و دوم تزریق اطلاعات خاص بین مسئولان و مردم و تغییرنگاه ها به موضوعی حساسیت‌زا در جامعه.

وی افزود: امروز در جامعه جهانی با از بین بردن فاصله‌های زمانی و مکانی برای ارتباط با افراد انتشار اطلاعات و رویکردها به شدت کم هزینه شده و دشمن می‌داند که مقابله گرم و سخت بسیار هزینه‌برتر از مقابله نرم و سرد است و براندازی و جنگ دیگر به عنوان یک دغدغه برای دشمن وجود ندارد بلکه نفوذ در رویکردها ،‌عقاید و نگاه ها مسأله اصلی است.

این عضو کمیسیون عمران تاکید کرد: با هوشیاری مسئولین و مردم، بعید است بتوانند با نفوذ مهره های خود کاری از پیش ببرند اما قطعا با نفوذ اطلاعاتی و تغییر هنجارها و ناهنجاری ها و عادی سازی تخلفات به دنبال رسیدن به اهداف خود هستند و نفوذ شبکه ای در داخل یک نظام سیاسی را در برنامه‌های خود دارند و لازم است جریان های فرهنگی ، سیاسی و آیینی بیش از گذشته هوشیاری خود را در مقابل این نوع نفوذ تقویت کنند و جریان‌هایی که می خواهند چهره اسلام و ایران سیاه جلوه داده شده و برخی رفتارها وناهنجاری های غیر عرفی را نیاز جامعه امروز جلوه می‌دهند باید محکوم شوند و ابزارهای مناسب برای مقابله با آن‌ها ایجاد گردد.

دشمن برای نفوذ به ساختارهای سیاسی در تلاش است

هم‌چنین یک عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت گفت: مسئولان باید به شدت مراقب بازی دادن سرویس‌های جاسوسی دشمنان باشند تا خواسته یا ناخواسته در خدمت اهداف آن‌ها قرار نگیرند.

ایرج ندیمی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایسنا، با اشاره به بیانات رهبر انقلاب گفت:‌ به دلیل ظهور حداکثری، نفوذ ناپیدا است.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل افزود: نفوذ، واژه همزاد بشر است. بشر به شیوه های مختلف همواره در تلاش است تا به اهداف مورد نظرش نفوذ کند. گاهی از سر دوستی و آشکارا و محبت و گاهی با پنهان‌کاری و سایر شیوه ها به اهداف خود می اندیشد، نفوذ فردی، قومی،‌ قبیله‌ای نفوذ از طریق جنبش های منطقه ای هم پیمانان جهانی سازمان ها و رسانه‌ها به کرات در سراسر جهان از سوی دوست و دشمن انجام می‌شود.

وی افزود: ما نیز از طریق همین سازوکارها و مکانیزم‌ها درتلاشیم تا در صفوف دشمنان سیاسی و اقتصادی خود نفوذ کنیم، پس نفوذ واژه ترسناکی نیست اما از این بابت که ایران کشوری آرمان گرا است و پای آرمان هایش می ایستد وفکر جدید به جهان صادر می‌کند اهمیت مضاعفی پیدا می‌کنیم.

وی ادامه داد: دشمنان با نگاه به ایران و رصد کردن همه فعالیت‌های مسئولان چه از طریق سخت‌افزاری و میدانی و راه اندازی جنگ و چه از طریق نرم‌افزاری و تربیت جاسوسان سعی در نفوذ به ساختارهای سیاسی ایران دارند.

این عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با اشاره به سخنان امروز مقام معظم رهبری متذکر شد: موضوعی که رهبری در سخنان اخیرشان به شدت به روی آن تمرکز کرده‌اند معطوف به بخش نرم‌افزاری و نیروی انسانی می‌شود. انسان‌های خودفروخته و واداده ای که برای عینیت بخشی به برنامه های دشمنان نظام جمهوری اسلامی خواسته یا ناخواسته موجب نفوذ دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف حکومت می‌شود.

ندیمی در عین حال از نفوذ نیروهای ایرانی در کشورهای معاند ایران سخن گفت و افزود: ما نیز از طریق هم‌پیمانان منطقه ای و جنبش ها ، تشکل ها و موسسات مختلف در تلاشیم تا به صفوف دشمن نفوذ پیدا کنیم.

مسئولان با عبرت از شرایط گذشته، اجازه نفوذ در مراکز تصمیم‌گیری را ندهند

یک عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت، تأکید کرد: مسئولان باید با عبرت گرفتن از شرایط کشور در چند سال گذشته اجازه نفوذ در حوزه‌های مختلف اقتصادی و سیاسی و مراکز تصمیم‌گیری را ندهند.

بهروز نعمتی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بیانات امروز مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان بسیجی به ارائه نمونه‌هایی از نفوذ در بخش‌های سیاسی و اقتصادی پرداخت و گفت: موضوع اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی، پرونده شهرام جزایری و یا بابک زنجانی نمونه‌هایی از نفوذ در حوزه اقتصادی است.

وی افزود: این افراد کسانی نبودند که بتوانند به راحتی از امکانات دولتی اینگونه استفاده کنند. آنها با نفوذ در سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها اقداماتشان را انجام دادند. نمونه‌های دیگری از نفوذ در جنبه‌های فرهنگی و سیاسی نیز وجود دارد.

نعمتی توضیح داد: فعالیت عده‌ای با کاسب‌کاری سیاسی همراه با داشتن سایت، روزنامه و استفاده از فضای مجازی برای گرفتن امتیاز از برخی مسئولان و نزدیک کردن خود به مسئولان نیز نوعی از نفوذ است چون آنها با این ترفند هر کاری می‌خواهند انجام می‌دهند و به دلیل نزدیکی با آن مسئول کارهایشان مباح می‌شود. موضوعی که به خوبی مقام معظم رهبری به آن اشاره کرده‌اند.

این نماینده اصولگرای مجلس با تأکید بر لزوم هوشیاری مسئولان به خصوص سران سه قوه و نهادهای مختلف در موضوع نفوذ گفت: با توجه به اینکه نظام ما نظام مردمسالاری دینی است فضا برای فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی باز است اما گاهی از این فضا سوءاستفاده می‌شود و افراد بدون داشتن تجربه یک شبه از طریق راه افتادن جریانی در کشور به مسئولیت‌هایی می‌رسند و کارهایی انجام می‌دهند که لازم است مسئولان آگاهی کامل را در این رابطه داشته باشند.

وی افزود: این افراد از طریق جریان‌سازی وارد پست‌های حساس در مجلس، دولت و حتی نهادهای امنیتی و غیرامنیتی می‌شوند که لازم است قوه قضائیه و وزارت اطلاعات با هوشیاری با این جریان برخورد کند. اتفاقی که در طول سه سال اخیر راه افتاد و برخی علیرغم نداشتن توانایی با امکانات دولتی آمدند و مسائلی را پیش آوردند و باعث بروز برخی اتفاقات در نظام مدیریتی و اجرایی کشور شدند.

هوشیاری دستگاه‌های امنیتی نسبت به جریان نفوذ

هم‌چنین یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: مسئولان به ویژه دستگاه‌های امنیتی نسبت به احتمال حضور جریان نفوذ در مراجع تصمیم‌گیری و گردنه های حساس کشور هوشیار باشد.

محمد اسماعیل سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با فرماندهان بسیج و هشدار ایشان در خصوص نفوذ افرادی که می خواهند به بهانه دوستی وارد تشکیلات شوند گفت:‌متاسفانه بحث نفوذ موضوعی است که از مدتها قبل توسط نظام سلطه جهانی پشتیبانی و هدایت می‌شود.

وی ادامه داد: افراد مختلفی از ابتدای انقلاب تاکنون با عناوین متفاوت موضوع نفوذ را در داخل کشور مدیریت کرده‌اند که یکی از مصادیق این موضوع حضور آن‌ها در مراجع تصمیم گیری و گردنه های حساس کشور است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آن‌ها می خواهند در منشا‌ءهای تصمیم گیری موثر واقع شوند که این کار از طریق کانالهای دوستی و ارتباطات ممکن است پیش رود که نمونه آن افرادی همچون جیسون رضاییان است که پروژه نفوذ را در کشور پیگیری می کرد و وظیفه داشت که افراد مختلف را با عناوین متفاوت در لایه های مختلف دفاتر آقایان وارد کند.

سعیدی با تاکید بر هوشیاری مسئولان در این رابطه تصریح کرد: مسئولین در درجه اول باید از هوشیاری خوبی در این رابطه برخوردار باشند و مراقب مراجعه افراد در تشکل ها و جریان های خود باشند. در عین حال دستگاه‌های نظارتی نیز باید از آمادگی کامل برخوردار بوده و ساختارهای خود را طوری بازسازی ، ساماندهی و طراحی کنند که اگر فردی قصد نفوذ داشت نتواند از موقعیت خود سوء استفاده کند.

وی همچنین بر هوشیاری افزون دستگاه های امنیتی در این رابطه تاکید کرد و مراقبت از نفوذ را وظیفه ذاتی این دستگاه ها دانست.

دست‌اندرکاران نظام از کنار مسأله نفوذ به سادگی نگذرند

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز با اشاره به تبیین چهره های مختلف نفوذ از سوی مقام معظم رهبری بر لزوم توجه ویژه کارگزاران نظام به موضوع نفوذ به ویژه در شرایط بعد از برجام تاکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین حسین سبحانی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: فرمایشات رهبری در جمع بسیجیان در ادامه فرمایشات و هشدارهای قبلی ایشان به مسئولین مبنی بر تهدید نفوذ جریان های مخالف انقلاب و نفوذ بیگانگان بر بدنه نظام بود.

وی افزود: تاکید معظم له در جمع بسیجیان و توجه دادن به نقش بسیج در صیانت از انقلاب و عرصه ها و میادین مختلف هشداری به سایر دستاندرکاران بود که از کنار مسأله نفوذ ساده نگذرند و تفسیر نادرستی نسبت به این موضوع نداشته باشند.

نماینده مردم نیشابور در مجلس ادامه داد: مقام معظم رهبری نفوذ جریانی را مهمتر از نفوذ فردی بیان کردند و نسبت به اینکه برخی با پول و امکانات مجموعه ای از افراد موثر و ذی نفوذ را در جهت منافع و مصالح خود قرار دهند هشدار دادند، این تذکری به همه کارگزاران نظام بود که بدانند نفوذ می‌تواند در زمینه فرهنگی اقتصادی و سیاسی وجود داشته باشد و در هر بخشی نفوذ و عوامل نفوذی چهره خاص خود را دارند.

سبحانی‌نیا یادآور شد: نظام ما به خصوص بعد از موضوع برجام درشرایط خاصی قرار دارد و باید توجه داشت که عناصری به دنبال اهداف و برنامه های خاص خود هستند کما اینکه در مواردی شاهد برخی اقدامات از سوی این جریانات بودیم و این امکان فراهم است که درشکل های دیگر هم تحرکاتی داشته باشند؛ بنابراین دست‌اندرکاران کشور باید به این موضوع توجه نشان دهند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان گفت که مقام معظم رهبری در دیدار فرماندهان بسیج به چهره های دیگر نفوذ پرداختند و این موضوع را بیش از پیش تبیین کردند.

نفوذ، بهترین راه برای پایین کشیدن فیتیله مخالفت‌ها با نظام استکباری است

هم‌چنین یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، نفوذ را بهترین راه برای پایین کشیدن فیتیله مخالفت‌ها با نظام استکباری دانست.

جعفر قادری در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: مقام معظم رهبری تأکید داشتند که نفوذ یک بحث جدی است و اینکه بعضی‌ها با زدن اتهامات و مسائل جناحی افرادی را که نسبت به نفوذ هشدار می‌دهند متهم به برخورد جناحی می‌کنند، نگاه غلطی است.

او ادامه داد: اگر کسی بحث نفوذ را مطرح می‌کند مستند به عملکرد گذشته دشمن و تجربیاتی است که در کشورهای دیگر وجود داشته و مستند به اسناد محرمانه و غیرمحرمانه‌ای است که از خود دشمن به دست آمده است و به شکل‌های مختلفی اعتراف داشتند که به دنبال نفوذ هستند که بهترین راه برای پایین کشیدن فیتیله مخالفت‌ها با نظام استکباری را پروژه نفوذ می‌دانند.

این نماینده مجلس تأکید کرد: این یک واقعیت است که ما آن را قبلاً در کشور خودمان تجربه کرده‌ایم که چقدر عناصر مختلف دشمن از کانال دوستی‌ها ورود پیدا کرده‌اند و از کانال رفاقت‌ها که چه خواب‌هایی برای کشور ندیده‌اند و چه اتفاقاتی که متأسفانه در کشور ما رقم نزدند.

قادری تصریح کرد: این بحث یک بحث جدی است و نباید به آن سرسری نگاه کرد. افراد چه آگاهانه و چه ناآگاهانه قشر دلسوز و علاقمند به کشور را با این اتهام که مواضع شما تند و جناحی و خطی است، کاری نکنند که نیروهای دلسوز را از گردونه خارج کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۴ آذر ۱۳۹۴ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94090403053
  • خبرنگار :