رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل 44 گفت: تسهیلات بانکی مورد نیاز برای بسته خروج از رکود در بخش تحریک تقاضا، 9 هزار و 500 میلیارد تومان است.
حمیدرضا فولادگر در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت که از این میزان حدود هفت هزار میلیارد تومان برای دو بخش کالای مصرفی با دوام و کالاهای واسطهای است.
وی با اشاره به توضیحات وزیر صنعت و معاونان بانک مرکزی در جلسه روز گذشته کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل 44 اظهار کرد: طبق برآورد انجام شده برای بسته خروج از رکود در بخش تحریک تقاضا در سه بخش خودرو، کالای مصرفی با دوام و خرید دین کالای واسطهای تسهیلات بانکی مورد نیاز 9 هزار و 500 میلیارد تومان است که از این میزان 2 هزار و 500 میلیارد تومان برای خرید 110 هزار خودرو داده شده به مردم از محل خط اعتباری بانک مرکزی اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه برای تامین کالای مصرفی با دوام و دین کالای واسطهای حدود هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات لازم است، گفت: هنوز سامانه دادن اعتبارات برای خرید کالای مصرفی بادوام از طریق دادن کارتهای اعتباری نهایی نشده است و فقط این موضوع روشن است که تسهیلات کارتهای اعتباری با نرخ 12 درصد و بازپرداخت 18 ماهه به مردم داده میشود.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل 44 ادامه داد: خرید دین کالای واسطهای نیز مربوط به تولیدکننده است به طوری که تولیدکننده بر حسب محصول تولیدی مربوطه تسهیلات را با توافق بانک دریافت میکنند چراکه تولیدکنندگان در بخشهای مختلف متفاوت هستند و به همین دلیل تسهیلات دریافتی آنها متفاوت خواهد بود.
فولادگر در پایان گفت: محل تامین تسهیلات بانکی برای کالای مصرفی بادوام و کالای واسطهای از منابع بانکی است.
انتهای پیام