به گفته مشاور اقتصادی وزیر بهداشت 96 هزار تخت بیمارستانی دولتی در سطح کشور موجود است که 50 درصد آن فرسوده میباشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه آذربایجانشرقی، دکتر سید ابراهیم رئیسیون در مراسم انعقاد تفاهمنامه احداث بیمارستان یکهزار تختخوابی تدبیر در تبریز با اعلام اینکه در حوزه سلامت دچار کاستیهای زیادی هستیم، گفت: برای توسعه زیرساختهای سلامت و رسیدن به اهداف پیشبینی شده، با احتساب تختهای فرسوده، 100 هزار تخت جدید نیاز است که ایجاد این تعداد تخت جدید هزینه ای بالغ بر 50 هزار میلیارد تومان در بردارد.
وی با اعلام اینکه قرارداد پنج هزار میلیارد تومانی با قرارگاه خاتم الانبیا منعقد کرده ایم، اظهار کرد: بر اساس این قرارداد، حدود 17 هزار الی 20 هزار تخت بیمارستانی در قالب 20 بیمارستان بزرگ (مگاهاسپیتال) احداث می شود.
رئیسیون افزود: حدودأ سالی 10 هزار میلیارد تومان باید منابع مالی تأمین کنیم، تا در پایان برنامه توسعه ششم به هدف گذاری انجام گرفته از نظر شاخص بیمارستان دست یابیم.
مشاور اقتصادی وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در دنیا کف شاخص بیمارستان به ازای هر هزار نفر سه تخت است و در نظر داریم تا پایان برنامه ششم شاخص بیمارستان کشور را به ازای هر یکهزار نفر به 2.6 برسانیم.
وی با اعلام اینکه برای تأمین منابع مالی برای احداث بیمارستانها به کمک بخش خصوصی نیاز داریم، اظهار کرد: اکنون از طریق تملک داراییهای دانشگاهها در نظر داریم 70 درصد منابع مالی ساخت هریک از بیمارستانها را تأمین کنیم، همچنین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با دید کمک به طرح تحول سلامت وارد این پروژه می شود.
وی ادامه افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز نخستین دانشگاهی است که تاکنون احداث بیمارستان یک هزار تختخوابی را با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا منعقد می کند.
مشاور اقتصادی وزیر بهداشت با بیان اینکه احداث 100 هزار تخت در طول پنج سال اقدام انقلابی است، گفت: نوع اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تبریز بسیار ارزنده است و همچنین استاندار و دیگر مسئولان آذربایجان شرقی نیز همکاری خوبی با دانشگاه علوم پزشکی تبریز دارند.
وی با اظهار اینکه با عقد این تفاهمنامه کارهای مطالعاتی احداث این بیمارستان آغاز میشود، عنوان کرد: امیدوارم تا چهار ماه آینده مطالعات این پروژه به اتمام رسیده و قرارداد نهایی منعقد شود.
انتهای پیام